- 9 Ocak 2014
- 32.990
- 9.353
- 1.538
Yine Kaan döngüsü. Koskoca Galatasarayın sağ beki beli dönmeyen bir orta saha olmamalı.
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle olsa busefer febe aglayacakti. Carsamba cumartesi de aglayacak birsey yok mac istanbulda oynandi. Deplasmands oynansa anlardimSen Uefa maçını diyorsun ama o zaman Uefa'ya demeleri lazım. Biz carşamba- cumartesi yaotık onlar perşembe- pazartesi yaptılar yoksa bu hafta. Aslında bu işin doğrusu bizim çarşamba- pazar 14:00 yada 16:00'da yapmamızdı ama bu da yayıncı kuruluşa takıldı sanırım dediğim gibi kabul edilebilir bir mazerette değil zaten.
Yine Kaan döngüsü. Koskoca Galatasarayın sağ beki beli dönmeyen bir orta saha olmamalı.
Kendi hatasını da kabul etti zaten açıklamalarında.Öyle olsa busefer febe aglayacakti. Carsamba cumartesi de aglayacak birsey yok mac istanbulda oynandi. Deplasmands oynansa anlardim
Okan bey aglamayi kesecek ve kimseye hata bulmadan kendi hatasini kabul edecekti
Ayni zamanda da 10 tane bahane siraladi. Ben bu bahaneleri kabul etmiyorum. Her puan kaybindan sonra 1 bahanesi var, 1 kere de tum suc benim, ben hata yaptim ve puan kaybettim desinKendi hatasını da kabul etti zaten açıklamalarında.
Jelert fln yap avatarıYine Kaan döngüsü. Koskoca Galatasarayın sağ beki beli dönmeyen bir orta saha olmamalı.
Duran toplar en çok zor maçlarda gerekli. Bunlara her türlü atarız.Duran toplarda etkili oyuncularımızın olması bu tarz maçlarda bana güven veriyor. Böyle maçların kilidi duran toplardır.
OSimhen sakat miGünay
Sanchez Nelsson Abdül
Baris Torreira Sara Jakobs
Mertens Yunus
Icardi
Yada Mertens/Yunusun biri yerine Batshuayi.
Metehan sağ bek olmalı devre sonuna kadar@Uğur İz acil durum
Jakobsa noldu yavGünay
Jelert Nelsson Abdülkerim Berkan
Bariş Torreira Sara Yunus
Icardi Batshuayi
Yani Kasımpaşa maçında rotasyonu abartmasaydık keşke ufak bir rotasyonu da bu maçta yapabilirdik. Mesela Kasımpaşa maçında Torreira ve Davinson'u kullanıp kolay bir galibiyet ile haftayı kapatmış olsaydık şimdi bu maçta da ufak bir rotasyon ile Nelsson, Batshuayi filan kullanıp 2 maçta sırasıyla oyuncularımızı dinlendirmiş olabilirdikBats 11'de olmalı. Geçen sezon fenerde düşük kalibre Avrupa takımlarına karşı oynayarak hem form tutmuş hem moral kazanmıştı. Sezon boyu ihtiyacımız olacak. Dengelemeyi böyle maçlarla yapmak lazım.
Bence bu maçta da rotasyon yapılmalı belli ölçüde. Alanya maçı yine 3 gün sonra. Sanchez, Torreira, Sara ve Osimhen dinç çıkmalı o maça.Yani Kasımpaşa maçında rotasyonu abartmasaydık keşke ufak bir rotasyonu da bu maçta yapabilirdik. Mesela Kasımpaşa maçında Torreira ve Davinson'u kullanıp kolay bir galibiyet ile haftayı kapatmış olsaydık şimdi bu maçta da ufak bir rotasyon ile Nelsson, Batshuayi filan kullanıp 2 maçta sırasıyla oyuncularımızı dinlendirmiş olabilirdik
Şimdi Kasımpaşa maçında hem maç başında fazlaca rotasyon ile sahaya çıkıp hem dakika 60'a kadar geri kalan oyuncuları da sahadan çıkarıp skandal bir puan kaybına gidince maç RFS veya Alanya maçlarında çok büyük rotasyonlar filan yapma şansımız kalmadı gibi çıkıp en iyi kadromuzla almak zorunda olduğumuz maçlar haline geldi ikisi de
Rotasyon yapılabilir de çok abartmamak lazım bu konuda Okan Hocanın kendine bir ayar çekmesi lazım. Takım yorgun oyundan düşüyorken oyuncu değiştirmeden 75 dakika bekleyen Okan Buruk Kasımpaşa maçında 5 oyuncuyu rotasyona sokup üstüne üstlük dakika 60'a gelince bir sürü saçma sapan değişiklikler yaptıBence bu maçta da rotasyon yapılmalı belli ölçüde. Alanya maçı yine 3 gün sonra. Sanchez, Torreira, Sara ve Osimhen dinç çıkmalı o maça.
Rize ve Antep maçlarında da yaptı benzer değişiklikleri ama rakiplerin canı yoktu. Paşa maçının ikinci yarısı sıkıntılı başlamasına rağmen aynı şekil değişiklik yaptığı için bedelini ödedi. O futbol ukalalığının cezalandırılması sezon adına hayırlı bile olmuş olabilir.Rotasyon yapılabilir de çok abartmamak lazım bu konuda Okan Hocanın kendine bir ayar çekmesi lazım. Takım yorgun oyundan düşüyorken oyuncu değiştirmeden 75 dakika bekleyen Okan Buruk Kasımpaşa maçında 5 oyuncuyu rotasyona sokup üstüne üstlük dakika 60'a gelince bir sürü saçma sapan değişiklikler yaptı
Bu konuda bir istikrar sağlaması, daha iyi oyun okuma yapması gerekiyor