⚽ AL 24/25 H:2 | RFS 2-2 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TRT 1

2 tane atınca hemen rolanti show yapıp maçı veren bir ekibimiz var maalesef
Hayal kurmayalım

Almanları herhalde rolantiye alırlarsa düdüklüyorlar maç sonrası

Adamlar sürekli 1-0 geride dakika 90 gibi oynuyor

Frankfurt BJK maçını iyi izleyin BJK dakika 60’ta tükenecek frankfurt hala at gibi koşacak

Günay
Kaan-Davinson-Abdülkerim-Jakobs
Toreira-Berkan
Barış-Sara-Yunus
Icardi

Hocam 3-5-2 zamanı

Allah aşkına şu maç dön artık dön

Bu takımı 4-2-3-1 vs ile harcama

Hayalim

Muslera
Sanchez Abdülkerim Jakops
Barış - Torreira - Sara - Yunus
Mertens
Osimhen - İcardi

Gerçekler

Kaan - Sanchez - Apo - Jakops
Torreira Sara
Barış Mertens Yunus
Batshuayi

Okan'ın çıkmasını beklediğim 11

Günay net zaten.
Davinson'la Torreira'yı Paşa maçında hiç oynatmadığı için bunlar da kesin.
Sallai yok. Barış Yunus da kesin gibi.
Demirbay'ı hiç çıkartmadı. O yüzden Sara da olur.
Çift forvet çıkarız ama hangi ikili olur bilmiyorum. Osimhen hazırım derse Osimhen Icardi devam eder.

Kaan Sanchez Apo Jakobs
Barış Sara Torreira Yunus
Icardi Osimhen

Bu arada bu maçta fark atarsak uzun vadede aleyhimize olabilir. Ben bizim kadronun 442ye uygun olduğunu düşünmüyorum. Orhan Uluca'nın programı izledim. Paşa maçında tek forvetken pozisyona giremedik belki ama daha az pozisyon vermişiz. Goller Demirbay'ın kamillikleriyle başlayan silsilelerle yenilmiş. Yoksa Paşa'nın bizi zorladığı yoktu. İlk yarı ise 3 net pozisyonları war.

Ters bir skorda ben

1727780621811.webp

Duyduğuma göre fb ve bjk ciddi rotasyon yapacakmış Avrupada. Adamlar avrupayı değil ligi düşünüyorlar. Biz heralde tam kadro çıkarız ligde Alanya maçına yorgun oyuncular olur. Davinson ve Toreranın şu maç için ligde oynatılmamasını hala anlayamıyorum. Riga maçında bu adamlar oynasa ne oynamasa ne, boşu boşuna 2 puan kaybettik.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

------------------------------Günay------------------------------

--Kaan------Sanchez------------------Bardakçı---------Jakobs-

--Barış----------Torreira----------------Sara--------------Yunus-

--------------------İcardi----------------Osimhen---------------

Kadro bu olur muhtemelen.

Bir ihtimal forvetlerden biri yerine Mertens.

Ancak Mertens bence ligde daha çok lazım bir oyuncu ve sonradan girdiğinde katkı vermiyor. Maça 11 çıkması lazım hep oynuyorsa.

bjk fb ligi düşünmesi doğal önlerinde kalite olarak ve kupa sayılarında farkı acan Galatasaray var.Ancak bizim için Avrupa daha onemli Avrupa da 8 maç yapiyoruz 1 galibiyet aldık Avrupa'yı onemsemeyen Galatasaray i tutmasin derim çünkü Türkiye'nin Avrupa'ya açılan pencerisir Galatasaray.Son yıllarda başarısız olmamız bqsarisizligi kabul edecegimiz anlamına gelmez.

Kasımpaşa maçında asları oynatsaydık kazanırdık böylece bu maç aslında oynamayanlar için çok güzel fırsat olurdu rakip zaten zayıf beceremedik. Batsuayi mesela bu maç 11e koysan çok daha iyi olurdu. Geçen sene fbde genelde avrupa maçlarında oynayıp gayet iyi verim almışlardı. Okan hoca geçen yılda bu hataları yaptı. Bu yüzden lig avrupa dönüşlerinde çok sokıntılar yaşadık oyuncuları vetimli kullanmada sıkıntı yaşıyor, ne zamanki Avrupadan elendik ideal 11i kullanınca takım ritm bulup ligi bitirdi. Okan hoca geniş kadroyu verimli kullanabilen bir hoca değil ideal 11 dışındakilerden verim alamıyor yıllardır böyle.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu mac beklentilerin aksine ultra zor gecebilir. Ostersund, Young Boys vakalari ortadayken hocanin ilk 11 ile sacmalama luksu yok. Rakip kim olursa olsun ciddi rotasyona gitmemeli.

Aksi bir sonuçta Okan ile yollar ayrılmalı

Daha Okan'ı taşıyacak durumda değiliz

Kaleci hariç her maç 1 veya 2 rotasyon olabilir ama fazlası değil.

Ve önlü arkalı ya da Yanyana oynayan 2 oyuncu da rotasyona gitmemeli aynı anda

Rotasyon yapalim. Kasimpasa macinda ilk 11 baslayan (Osimhen ve Icardi yerine Bats) ile baslayalim. Valla avrupa bu sezon hic umrumda degil. Ligi kazanirsak hem sampiyonlar ligine direk katilacagiz, hem de 5 yildizimiz olacak.

Geri
Üst Alt