⚽ AL 24/25 H:2 | RFS 2-2 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TRT 1

3-5-2 çıkalım okan bey tam denemelik maç pls.
Aslında Barış Alper biraz daha kafayı toplanıp dinlendiği dönemde tam olarak bunu görebileceğiz. Kaan Ayhan zaten 3. stoper gibi veya orta sahaya kırılan defans oyuncusu gibi oynuyor Jakobs oyun kurulumundan kopup direk çizgi üzerinde rakip yarı-sahaya kadar açılıyor, Yunus hücumda bayağı orta sahaya kırılarak oynuyor filan bence 4-2-3-1 veya 4-4-2 olarak görülse de saha içinde 3-5-2 'yi zaten görüyoruz

Ama burda şu konuda sıkıntı yaşıyoruz Barış gerçekten mental olarak çok yorgun, o geçen seneden alıştığımız o takım oyununda inanılmaz çalışkan, işin defans tarafını da yüklenen Barış 'ı göremedik henüz. Barış ne zaman o yorgunluğu üstünden atıp kafayı toparlarsa bu sistem çok daha işler hale gelir

Burda 2 sıkıntı var bana kalırsa 1. Mertens ve İcardi ikilisinden en fazla birinin sahada olması gerekiyor, bu yapıda çok fazla tembel oyuncu kaldıracak halimiz kalmıyor 2. olarak Kaan 'ın hem atletik özellikleriyle geride kalması hem de üst üste her maç güvenecek durumunun olmaması o sakatlığın etkisiyle. Belki Nelsson biraz daha toparlarsa Abdülkerim & Nelsson ve Davinson 'u kullanarak çözebiliriz gerideki üçlüyü de. Çünkü Kaan hem atletik oyuncuya karşı sürekli sıkıntı yaşayacak hem de sakatlığı canımızı sıkacak bu konuda

Belki Metehan da bir çözüm olabilir o rol için

3-5-2 çıkalım okan bey tam denemelik maç pls.
Osimhen yokken oynamaz 3 5 2 sanmıyorum.

Yusuf demir yerine Mertens i alacak ama bence böyle oynamalıyız.

Yusuf burada da oynamayacaksa göndersinler abi adamın hayatını da karartmayalım.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
f78dbaa51880a68fc1d0e3bf36b8b9e9.jpg

Son düzenleme:
Top 8 icin averajin oneminden bahsedilip duruyor.E o zaman bu mactan buyuk firsatmi olur gol olup yagmamiz gereken bir maç yok hafta sonu lig var bilmemne diye salan takima sitem ederim.

Bu 3-5-2 denen sistemi ne zaman oynasak madara olduk. Neden bu kadar isteniyor anlamiyorum. Sahaya 3 stoperle cikinca inanilmaz guc kaybediyoruz.

4’lu defanstan devam.

as kadroyla cıkmak gibi bir sacmalıga düşmez umarım ,davinson torreira barış icardi bunlar oynamamalı kesınlıkle

bize avrupaya degil lige saglam kadro lazım

Top 8 icin averajin oneminden bahsedilip duruyor.E o zaman bu mactan buyuk firsatmi olur gol olup yagmamiz gereken bir maç yok hafta sonu lig var bilmemne diye salan takima sitem ederim.
Zaten bizim bu rotasyon meselesini çok abartmamamız lazım, oyuncuları dinlendirmek istiyorsak bir zahmet dakika 60 gibi skoru 3-0 'a filan getirdikten sonra oyunu öldürmeyi başarıp sırasıyla yorgun olan oyuncularımızı kenara alarak dinlendirelim

Yoksa böyle ilk 11 de 5 oyuncuyu rotasyona sokalım sonra dakika 60'a kadar 4 oyuncuyu daha kenara alalım diye bu rotasyonu abartırsak takım ritmini kaybeder

Bir zahmet milli arada ve ligde bay geçeceğimiz haftayı da hesaba katarak oyuncularımızı biraz zorlamak gerekiyor. Rigas ve Alanya maçlarını kayıpsız geçelim milli ara başlıyor, sonrasında Antalya Elsborg ve Beşiktaş maçlarını oynadıktan sonra hafta sonunu bay geçiyoruz ligde sonrasında dinlenmiş şekilde Tottenham karşısına çıkalım

Buraya kadar kayıpsız ilerleyebilirsek ligde de avrupada da işleri kolaylaştırmız oluruz

Rakibi küçümsemek yapılacak en büyük hata olur ki bizzat haftasonu yaşadık. Çok çok güçlü ve çok üstünüz rakibe göre. İcardi, Mertens, Yunus, Barış ön hattıyla rahatça skora gideriz diye düşünüyorum. Sara da uzaktan atar bir tane. Haydi Avrupa Fatihi
20241002_151800.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Size de oluyor mu bilmiyorum ama şu maç için bile güvende hissetmiyorum. Sonuçta rakip belli, seviye belli ama geçen seneki Zalgiris, Malmö maçları...

Size de oluyor mu bilmiyorum ama şu maç için bile güvende hissetmiyorum. Sonuçta rakip belli, seviye belli ama geçen seneki Zalgiris, Malmö maçları...
o güveni sadece ve sadece orta sahada torriera'nın yanına melo gibi bir adam sağlardı. 2022'den beri yazmadığımız mecra kalmadı. 100 m euroluk osimhen bile geldi ama şu orta sahayı bir almadılar gitti.

Yeniliriz olan hoca guven vermiyor sara zaten geldiginde beğenilmeyen oyuncuydu haliyle demekki iyi oyuncu değil işimiz zor

Geri
Üst Alt