⚽ AL 24/25 H:2 | RFS 2-2 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TRT 1

Zor maç. Okan'ın Paşa maçından sonra tepkiler büyümesin diye as kadro çıkıp fiyakalı bir şekilde kazanmaya çalışacağını düşünüyorum. Bana kalırsa rotasyonlu çıkalım. Fakat rotasyonlu çıkarsak da olası ters bir sonuçta Paşa maçının devamında başlayan yangın artar diye endişeleniyorum.

Hoca önemli maçlarda kayıp ve oyunu okuyamiyor oyuncuların kendi becerilerine kaldık gibi

Size de oluyor mu bilmiyorum ama şu maç için bile güvende hissetmiyorum. Sonuçta rakip belli, seviye belli ama geçen seneki Zalgiris, Malmö maçları...

Sivasspor’la oynasa elenecek Young Boys’a iki maçta da yenildik, daha ay olmadı.

Hiçbir maça 90 dk bitmeden garanti gözüyle bakmam.

Bişey olsa da yangın yapsak diye bekleyen o kadar çok insan var ki, başarısızlığı kabullenmemek güzel bişey eyvallah ama bazılarının yaptığı başarısızlığı kabullenmeme değil de yangın sevdası gibi duruyor

Rakibi küçümsemeden, konsantrasyonu bırakmadan çıkıp oynamamız gereken maç. Çıkıp bol golle kazanalım şu maçı

olmamız gereken yerde olamayacağız

Paok maçındaki hakem yönetiminden çok rahatsızdım, rakip ceza sahasında Otto'nun Mertens'in yüzüne vurduğu pozisyonu devam ettirdi, orta sahada Zivkovic'in Jakobs'un bileğine bastığı pozisyonu devam ettirdi, maçın sonuna doğru ceza sahasında İcardi 'nin pozisyonu var aklımda kalan

Umarım bu maçta tarafsız bir hakem yönetimi görürüz

Bende pek bir heyecan yok bu mac icin. Artik rakip zayif/bilinmez oldugu icin mi yoksa Kasimpasa hayal kirikligini hala üzerimden atamadigim icin mi bilmiyorum..

Umarım geç oyuncu değiştirmez kendini bir turlu gelistiremedi

5-6 tane atmak lazım ilk 8 için fikstür müsait. marta kadar avrupa ligi defteri kapatılmalı

Geri
Üst Alt