⚽ AL 24/25 H:2 | RFS 2-2 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TRT 1

Okan en iyi 11imizle çıkacaz dedi

bu arada dün aklıma geldi reis senin argumaninla ilgili bir şey

fener son 2 sene avrupada hep rotasyon yaptı ki. Una geçen sene olympiakos ilk maç da dahil ama başarılı olamadı ligde hatta ritim kaybettiler

biz ise geçen sene cok sert sl maçlarına rağmen ligde daha başarılı olduk

bu arada dün aklıma geldi reis senin argumaninla ilgili bir şey

fener son 2 sene avrupada hep rotasyon yaptı ki. Una geçen sene olympiakos ilk maç da dahil ama başarılı olamadı ligde hatta ritim kaybettiler

biz ise geçen sene cok sert sl maçlarına rağmen ligde daha başarılı olduk
Fb'nin Ts Ads Ludogorets Nortlalent kısmında stoperleri sağlam olsa eşit puanla falan bitirirdik ligi. Prag'ı eskaza elesek fb şampiyon olurdu bu arada net.

Bizim şu anda sol bek yedeği, 6 no yedeği, kanat yedeği yok. Sağ bekin direkt kendisi yok. Davinson'un yedeği Nelson oynayınca oyun kurma ve rakibi hapsetme kapasitesi direkt düşüyor. Bazı oyuncuları dinlendirmemiz şart Avrupa'da.

Galatasaray kadrosunun hakkı Avrupa Ligi Şampiyonluğudur. Tabiki kolay değil ama olmayacak şey de değil. İcardi ve Mertens ikilisinden şov bekliyorum. Ne hikmetse Sol bek Jakobs sürpriz yapacak gibi geliyor. Araya birde Barış, Yunus ve Gabriel Sara salarsa tadından yenmez
InCollage_20241002_193457133.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sonuçta ucl maçı oynamıyoruz rakipte bayern değil yani neden as kadroyla çıkıyoruz ki kadromuz zaten dar ,çok gereksiz risk aliyoruz

Sonuçta ucl maçı oynamıyoruz rakipte bayern değil yani neden as kadroyla çıkıyoruz ki kadromuz zaten dar ,çok gereksiz risk aliyoruz
Galatasaray ve Galatasaraylılar, Alanya galibiyetlerini avrupa maçlarını kazanabilmek için isterler çünkü, rfs bayern young farketmez, young boysa nasıl eleniriz, benim aklım hala orda

Averaj konusunda en uygun rakiplerden biri. Okan bu avantajı değerlendirir değerlendirmez bilemeyiz ama şu rakibe 5-6 ol atamazsa hele bir de her zamanki gibi 2.yarılarda garip oyun düzeni, taktiği ve oyuncu tercihlerinde bulunursa bence Okan'da ısrar etmeye gerek yok. Hocasının yanına gönderelim Bodrumda takılsınlar.
Sergen Yalçın'ı hiç sevmem ama az önce bir videoya denk geldim, Schalke iddiasını sordular, var öyle bi talep ama istemiyorum hocalık yapmak kış geldi stüdyo güzel salla dur dedi açık açık. Böyle olmak lazım bazı şeyleri zorlamamak, tadında bırakmak lazım.

Ben de bu sene bu kupayı alabileceğimizi düşünmüyorum ama 99 yılında 5-0 yenildiğimizde 4. hafta ve 1 puanımız vardı yanlış hatırlamıyorsam, son 2 maç rotasyon yapmalıydık galiba gençlere göre, uefaya gidip ne yapacağız vanspor maçına odaklanalım diyenler de çıkardı hiç şüphesiz

Geri
Üst Alt