⚽ AL 24/25 H:2 | RFS 2-2 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TRT 1

erken gol attiktan sonra zorlanariz gibi

Adamların defans hattı boy ortalaması 1.95 falanmış sanırım. Burada öyle analiz yapılmıştı. Bu takıma karşı da top şişirmez umarım futbol dehası sayın Okan hocamız. Muhtemelen kağnı gibi defansları vardır bu boy ortalaması ile. Ara paslar ve defans arkasına sarkıtacağımız adamlarla 5-10 tane gol atmamız lazım.

5-6 olması gereken maç aşağısı kurtarmaz ciddi anlamda.

Bu arada konudan bağımsız bir şey sormak istiyorum en aktif konu burası diye. Ben ilk kez birisini engelledim bu forumda ama galiba mesaj yazdığı sayfanın en altında engellenmiş içeriği göster diyor. Bu hep böyle mi olacak ?

Elin gavuru bu gece maç sonuçlarını açtığında gözüne çarpan maç skoru bu olmalı ( olumlu anlamda fark atarak ) dışarıya mesaj verilmeli

Hem de içeriye mesaj olmalı. Kpaşa maçından sonra ortaya çıkan çakallar inlerine çekilir.

Allah korusun bir puan kaybında düşünemiyorum bile neler neler yaparlar

En az 5 gol fark atmadan gelmeyin. Hayvani skor bekliyorum ve istiyorum.

hoca puan kaybetse de kaos çıkartsak düşüncesinde olanlar
bir nebze dahi Galatasaraylı değildir
şerefi yoktur
adamlıktan nasibini almamıştır

Nedense bu tarz isimsiz ve fizikli oynayan takımlara karşı çok zorlanıyoruz. İnşallah bu akşam güle oynaya sakatlık ve cezalı vermeden farklı bir skorla kazanırız.

bugün maç günü - gene abzürt şekilde geçmişi konuşmakla meşgul GSC.

maça dair merakım Osimhen'in olmadığı itici ileri hatta icardi (ya da Bats) ne kadar ne yapabilecek.

Sara gene kilit isim hüzum kurgulamada.

kadamede Tor. umarım çok iş düşmez o kadar yorulmaz.

NET galibiyet bekliyorum. skora yansır yansımaz ama %100 bizim kontrolümüzde olan oyun olması lazım.

0 3 den aşağısıni kabul etmiyorum bu rakibe karşı. küçümseme falan demeyin rakip 10 milyonluk bir takim. hele puan kaybı falan olursa ciddiyim Hoca bıraksın

Taraftarla barışma maçı olur inşallah skordan ziyade Güzel futbol istiyorum

Tek isteğim ciddiye almamız. Bu saatten sonra maç kaybına tahammül 0 .İçeride dışarıda farketmez.

Tek isteğim ciddiye almamız. Bu saatten sonra maç kaybına tahammül 0 .İçeride dışarıda farketmez.
lig formatında net şekilde puan tablosu "tamam bu iş bitti" dedirtmediği sürece ciddiye almama lüksün yok.

ince hesapların olduğu zamanlarda tottenham ajax maçlarımız falan var . oraya kadar her bir şeyi toplamamız lazım.

senin dediğine en güzel örnek içerideki Elfsborg maçı olacak bence. Paşa maçındaki gibi kafada gevşetilmemesi gereken maçlar bunların hepsi.

halı saha atmosferinde, muhtemelen doğru düzgün seyircinin bile olmayacağı tatsız tuzsuz bir saha,

bilinmedik rakip,

sadece 1 fiziksel + 1 taktik idman ile gidilen uzak deplasman...

en ufak bir konsantrasyon kaybında sıkıntılı bir sonuç çıkabilir, 0 şaka.

türk takımlarının tarihleri bu gibi travmalarla doludur. AMAN DİKKAT!!

halı saha atmosferinde, muhtemelen doğru düzgün seyircinin bile olmayacağı tatsız tuzsuz bir saha,

bilinmedik rakip,

sadece 1 fiziksel + 1 taktik idman ile gidilen uzak deplasman...

en ufak bir konsantrasyon kaybında sıkıntılı bir sonuç çıkabilir, 0 şaka.

türk takımlarının tarihleri bu gibi travmalarla doludur. AMAN DİKKAT!!
Böyle birşey olursa, Okan hoca trenle gelsin İstanbul'a

Geri
Üst Alt