- 1 Ağustos 2014
- 63.810
- 74.998
- 4.338
1-5
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim 3-3 Luk macAcayip pis paralar donuyor bence. bunlar normal degil artik. Ajax -bjk macida ayni oyle
Bari bu maç gol yemeyelim
Alanya maçının RFSi.
Önemli bir maçın RFS’ndeyiz…..

Akşama puan kaybı gelir bu açıklamaya. Galatasaray şımarıklığı kendini beğenmişliği sevmez.
Rigas dünya yıldızları izleyecek diyor rakibi küçümseme var. Bir yönetici bu tarz açıklama yapmaz rakibine.şımarıklık nerede?
Akşama puan kaybı gelir bu açıklamaya. Galatasaray şımarıklığı kendini beğenmişliği sevmez.
Rigas kendi açıklamasında diyor bunu zaten soru da bunun üzerine. Yoksa bu sorudan önce açıklamasıRigas dünya yıldızları izleyecek diyor rakibi küçümseme var. Bir yönetici bu tarz açıklama yapmaz rakibine.
Rigas kendi açıklamasında diyor bunu zaten soru da bunun üzerine. Yoksa bu sorudan önce açıklaması
deniz zorlu'ya karşı açtığın biyolojik savaş nasıl gidiyor reyiz? :dUmarim mactan sonra bana, bunlar topcu degil bu okan hoca falan degil yorumu yaptirmazlar
Bende bekledim dün basın toplantısında maçtan sonra alacam soruları demeliydi okan buruk. Fatih terim her zaman böyle yapmıştır önce rakibe saygı.dün maç basın toplantısında da aynı hatalar yapıldı.
ulan uefa al grup maçı toplantısında 30 dk'ın 28 dksında, türkiye ligindeki rekabet, fbjk, ts, tff, mhk, sevkler falan konuşuldu.
gerçek bir hoca buna bir "dur" derdi. "biz son derece değerli bir ülkeye, değerli bir rakibe karşı bir avrupa kupası mücadelesine geldik, konumuz bunlar değil" derdi.
şimdi de yöneticiye bak. buldu zayıf rakibi konuşma şekline bak.
tamamiyle rakibe saygısızlık, tamamiyle saçmalık.
Kendi capimda onun millete yaptigini bende ona yapmaya calisiyorum rtsdeniz zorlu'ya karşı açtığın biyolojik savaş nasıl gidiyor reyiz? :d