⚽ AL 24/25 H:2 | RFS 2-2 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TRT 1

rfsden 2 yemek icin kpasa macinda rotasyon yapıp orada da 3 yedik

bravo okan hoca tarih yazdiniz

Getirin hocamiza Doku, Modric, Camavinga

Burukbey sov yapacak

Bu butceleri ragmen oynatilan oyun

Rezalet fiyaskodan ibaret

lig maçına kadar 2 gün izin verirler.

fener maçıyla nasıl gaz aldıysa kasımpaşa maçıyla sezonu kırdık diyebilirim.

böyle rezalet görmedim ben.

Yav takım 3-0 2-0 öne geçiyor sonra mal gibi goller yiyor malın önden gideni gibi yiyor.

İcardi falan boşa oyuncuya suç bulma sebebi.
Yaw arkadaş önünde örnek var. En iyi oynadığı iki maç senenin başından beri Paok Fener. İkisin de de İcardi yok Osimhen var. Daha neyin örneği. Ön alan presi yapamıyor İcardi hiçbir riski yok rakip için tehdit değil adam. Maçı da mı izlemediniz anlamadım ki. Olumlu bir hareketi yok yaw.

İcardi, mertens, barış, şu halleriyle ilk 11 baslamamali ama Okan hocada icardiyi kesecek g.t yok bunu biliyoruz sanırım

Maçtan önce içimden geçen skoru tabelada görmek insanı kahrediyor.

Bence kasimpasa macindaki kadar kepazelik degil demekki takimi osimhen ayakta tutuyormus anlamis olduk

devrede cikti mac gitti bugun yok mac gitti
Oyle eli belinde ozel ucaga binip gidip gezmeyle sahaya cikip duz kosu yapmakla forvet olunmuyor osimhen neden 100 milyon anlamis olduk icardi bu takimin kangrenidir hazir degilse asla oynatmam sonradan oyuna alirim

Yazıklar olsun hepinize be köy takımına 2_0dan maç verdiniz.maç kazanmak için on tane mi atmanız lazım

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

Okan Buruk için herhangi bir tahammül gösteremem artık. Bırakmıyorsa kovun lütfen. Emekleri için teşekkürler.

Fark yememek için çıkan takıma puan verdik. başka yoruma gerek yok.

Mevcut futbola Avrupa çok fazla o yüzden ligden devam edelim.

Rezillik valla ya başka hiçbir açıklaması olamaz bu sonucun. Osimhen olmasa maç kazanamaz bu takım, bu kadar aciz rezil bir halde

Geri
Üst Alt