⚽ AL 24/25 H:2 | RFS 2-2 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TRT 1

Uyusuk uyusuk top oynuyoruz. Bi yunusun ayagina bakiyoruz önde. Osimhen olunca yunusla beraber duman ediyoruz karsi tarafi. Ama yok iste adam sakatlandi.
Ya gerçekten Osimhen saçma sapan bir şekilde transfer edilmiş olmasa gerçekten bu sene rezaleti yaşayacağımız sezon olurdu

bu sene 2 ayda yaşamadığımız rezillik kalmadı.Rekor kırdık rezillik yaşamada.bakalım daha neler olacak.

3-0 dan 3-3, 2-0 dan 2-2 kadro kalitesi olarak 7 8 fark atmamız gereken 1 maç. Tek açıklaması ciddiyetsizlik. Milli takım arası yaklaştı herkes kafasına göre takılıyor. Olmuyor beyler olmuyor! Yönetim ve T. Direktör maçı bırakmış Acunu konuşuyor. Futbolcuların aklı 1 karış havada.

Fenere 3.5 xG vermişiz bu normal değil dediğimde bir üyemiz derbi bu, pozisyona girmeleri normal demişti. 3.5 xG’yi Barcelona köy takımlarıyla oynarken yapıyor halbuki..

istatistiksel olarak fenere de kaybettik aslında sadece şans bizden yanaydı. Ders çıkarmayınca böyle oluyor.
Derbi macinda Muslera'yi zorlayan Oosterwolde'nin pozisyonu disinda pozisyon olmadi, dogruya dogru. Ha bir de mac bitmek uzereyken Nesyri'nin kale dibinde kacirdigi var ama galibiyeti etkilemezdi. Ayrica icinde penalti xG'si de var. Kisacasi hocayi elestirmek icin yanlis mac.

Kasimpasa, RFS, YB ve bjk maclari uzerinden yurumeni tavsiye ederim.

Mantığım kabul etmiyor. İstesen bu kadar kötü oynatamazsın. Teknik direktörsüz bile böyle olmaz. Başka bir sorun var. Neler oluyor ulan takımda

Elinde İcardi var ve formsuzsa kesersin, en azından 70 de falan çıkarırsın. Adam maç boyu sahada kaldı inanamadım ya. Okan Buruk'un en büyük imtihanı bu sezon İcardi olur benden söylemesi. Ve kuvvetle muhtemel İcardi yüzünden kovulacak buraya yazıyorum.
Icardi 20 gün yoktu geldi 2 antreman yaptı kadroya girdi maça çıktı bu adamın fiziksel olarak haxırlanması bile 10 gün sürer, torpille oynuyor gibi böyle olursa sahada yürür topa değemez.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan hoca transfer döneminde çok büyük hatalar yaptı, bu takımın en büyük eksiği merkez orta saha ve en az transferin olduğu yer de her sene aynı.

Yaptığımız transferlerden bir kısmından verim alıp, diğerlerini çöp yerine koyarcasına gönderiyoruz ve değer düşünüyoruz. Bu kafayla ligde ve Avrupa'da işimiz çok zor

İcardi ve Mertens 'den en fazla biri oynaması gerekiyor ikisi aynı anda olmuyor diyordum da herhalde ikisinden biri oynadığı sürece de olmayacak

Boey gideli 1 sene olacak sağ bekte hala kaan oynuyor.. Kanat alternatifin yok sahada dökülen barışı bile çıkaramıyorsun, mertens in yedeği yusuf ligde kadroda yok, avrupa da kurtarıcı olarak oyuna alıyorsun..

Sizin yapacağınız kadro mühendisliğine tüküreyim..

Okan hoca tamamen dağılmış durumda..

Allah sonumuzu hayır etsin

Bu takım, değer olarak kendinden kaç kat düşük iki takımdan iki maçta şu ana kadar 5 gol yedi. Birinin açıklama yapması şart, bir şey yapılması şart.

Reis çünkü buna göre kadro kurmuyorsun.
Üstüne bizim başımızdaki hoca orta saha düşmanı.ısrarla 37 yaşında mertens gibi bitik adamla planlama yapıyor.üstüne ağır defansıda kötü oyuncuya mertens gibi adam varken 20 milyon verdiriyor.
Bazı oyuncular inanılmaz abartılıyor.

Yetersiz diye gönderilen yunus takımın en iyisi düşün kurulan kadroyu.Aslında yunusda aynı yunus.

Yönetim yatacak yerin yok.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt