AL 24/25 H:2 | Twente 1-1 Fenerbahçe | MS | 3 Ekim | TRT Spor

Bunlar saturn dongusunde zaten,geçen derbi oncesi ay tutulması vurdu bunları.6 aylık süreçte değil 2 aylık süreçte bile dagilabilcek durumdalar
satürnse ayvayı yemiş bunlar. hadi neptün ya da uranüs olsa eyvallah da satürnden dönmeleri çok zor.

how about tjk?

Twente'nin kadrosuna baktım Wolfswinkel haricinde tanıdığım oyuncu yok. Hollanda takımları iç sahada çok istekli oynuyorlar, bir tek buna güveniyorum.

Okan dan fazla fazla bilgiye sahip hocaları sara dan kalite kalite fazla kaliteye sahip oyuncuları ile yenerler

Fenerbahçe'nin Avrupa'da zorlu maçları başlasın da o zaman görücem ben, Twente, Samsun, Manchester, Trabzon ve Az ile peş peşe oynayacaklar bay ve milli arayı geçirecekler bu sürede ondan sonra Slavia Prag,Beşiktaş ve Bilbao maçları olacak

Saint-Gilloise 'ı Anltalyaspor 'u filan top oynamadan da yenebilirsin eyvallah ama Fenerbahçe 'yi bir de şu fikstürde görelim bakalım top oynamadan kaç tane galibiyet alabiliyorlar

"Rıdvan Dilmenle dile dile" gibi bir maç :d

Bu malkarda en azindan iki fark yer twenteden

Fenerbahce bizden daha dengeli ve kaliteli kadrosu var biz hoca okan oyuncu sara fb daha önde. Yenerler

malesef gercekler bunlar. Lutfen alinti yapmayin, bunlar benim göruslerim hocalarim

Eighte ya da ninte olsaydı umutlanirdim ama twente çok hafif kalır fenere ...

Geri
Üst Alt