- 22 Ağustos 2010
- 29.341
- 31.038
- 2.638
haritalar ne diyor?Ne kadar topcusu varsa sakatlansin,kaybetsinler maçları.bu kadar davul zurna yeter,sesleri yine gereksiz çıkmaya basladi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
haritalar ne diyor?Ne kadar topcusu varsa sakatlansin,kaybetsinler maçları.bu kadar davul zurna yeter,sesleri yine gereksiz çıkmaya basladi
Bunlar saturn dongusunde zaten,geçen derbi oncesi ay tutulması vurdu bunları.6 aylık süreçte değil 2 aylık süreçte bile dagilabilcek durumdalarharitalar ne diyor?
satürnse ayvayı yemiş bunlar. hadi neptün ya da uranüs olsa eyvallah da satürnden dönmeleri çok zor.Bunlar saturn dongusunde zaten,geçen derbi oncesi ay tutulması vurdu bunları.6 aylık süreçte değil 2 aylık süreçte bile dagilabilcek durumdalar
Bunlar saturn dongusunde zaten,geçen derbi oncesi ay tutulması vurdu bunları.6 aylık süreçte değil 2 aylık süreçte bile dagilabilcek durumdalar
Fenerbahce bizden daha dengeli ve kaliteli kadrosu var biz hoca okan oyuncu sara fb daha önde. Yenerler
Okan ve sara yi kaliteli bulmuyorum hocam ben sene sonu alıcıları olur mu onu da bilmiyorum. Sizden ricam kendi gorusumu yazdim ama sacma ama degil .alintilama yapmayın teşekkürler selamlarfbyi deplasmanda 3-1 yenmiştik
Okan ve sara yi kaliteli bulmuyorum hocam ben sene sonu alıcıları olur mu onu da bilmiyorum. Sizden ricam kendi gorusumu yazdim ama sacma ama degil .alintilama yapmayın teşekkürler selamlar![]()
Sagolun hocam selamlaraleyküm selam rtaş
Fenerbahce bizden daha dengeli ve kaliteli kadrosu var biz hoca okan oyuncu sara fb daha önde. Yenerler
malesef gercekler bunlar. Lutfen alinti yapmayin, bunlar benim göruslerim hocalarim