Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.438
- 49.821
- 3.133
Amrabat - Fred orta sahası varken sevinmek erken bence.2. Gol'ü de atsınlar da 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olursa da herhalde hissetmeden gitmiş oluruz tahminimbişey olmaz
suan nukleer fln yesekte olur okan zehrettiOlursa da herhalde hissetmeden gitmiş oluruz tahminim
Muhtemelen İsrail'e doğru giden nükleer baslikli roketi Türkiye üstünde imha ederler, arada kaynariz.suan nukleer fln yesekte olur okan zehretti
üstad öyle bi durum olsa herifler suriyeden atar direkMuhtemelen İsrail'e doğru giden nükleer baslikli roketi Türkiye üstünde imha ederler, arada kaynariz.
En güzel senaryo başka takımlar başarılıyken onların başarısız olması olur ama bu gidişle düştükçe düşüyoruz.fener konusunda asla içim cız etmez.
bjk maçında aynı yorumu yapmıyorum.
fenerbahçe kendi çapında bir cmhuiryetiz mantalitesini bıraksın bir gün belki desteğimi görür.
bahsi geçen 3 lüde avrupa'da ismi olan , orda hedefe dair mottosunu yazmış takım biziz. kasaba takımını yenemedik.
ilk yapılması gereken şey ülke olarak kendimizi bi dev aynasında görmeyelim - bu akşamki maçtan bağımsız söylüyorum tabii.En güzel senaryo başka takımlar başarılıyken onların başarısız olması olur ama bu gidişle düştükçe düşüyoruz.
Çingene bu poziyonda Türkiyede kenarda hop hop hoplardı, kuzu gibi şu anIrfan orda türk hakemleri yok
ilk yapılması gereken şey ülke olarak kendimizi bi dev aynasında görmeyelim - bu akşamki maçtan bağımsız söylüyorum tabii.
sonrasına bakarız üstadım.