- 22 Ağustos 2010
- 33.981
- 39.500
- 3.193
mainoo neden yok?Umarım Brentford maçında kaçanları Fenere tıkarlar.
Bu arada Fenerbahçe maçında Kobbie Mainoo ve Fernandes yok.
Sen ne dersin kral beklentin nedir ? @Murat Durmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mainoo neden yok?Umarım Brentford maçında kaçanları Fenere tıkarlar.
Erik Ten Hag'ın açıklamalarından sonra diğer yorumcuların dediklerinden anladığım kadarıyla kulüpte hoca değişikliği olacak.Büyük ihtimalle Fb yener kral.Daha sonrasında West Ham United'ta yener hoca değişirUmarım Brentford maçında kaçanları Fenere tıkarlar.
Dizinden sakatlanmış hocam 1 ay yok.mainoo neden yok?
Hoca değişikliği kesin gibi de şu Fenere de bi 5 çeksinler ya keyfimiz duble olsun. Sonrasında gidip West Ham'a gönül rahatlığıyla yenilip kovulabilirErik Ten Hag'ın açıklamalarından sonra diğer yorumcuların dediklerinden anladığım kadarıyla kulüpte hoca değişikliği olacak.Büyük ihtimalle Fb yener kral.Daha sonrasında West Ham United'ta yener hoca değişir![]()

ya her şeye ok daMan utd geçen yıldan bile kötü.Geçen yıl ligde alt sıra takımlarına 2-3 fark atıp yeniyordu en azından bu sezon oda yok.
Ruud Van Nistelrooy'un hedefi takımın başına geçmek.Kendini Xabi Alonso gibi başarılı olacak gibi görüyo.Hatta haberlere göre önce Nice takımına önerilmiş kendisi istememiş yardımcı hoca olup takımın başına geçmek istediği için.Geçen de kendisine bu soru soruldu öyle 1 hedefi olduğunu söylerse hocaya ayıp etmiş olurmuş hoca giderse kendi de gidebilirmiş tarzı 1 şeyler konuştuHoca değişikliği kesin gibi de şu Fenere de bi 5 çeksinler ya keyfimiz duble olsun. Sonrasında gidip West Ham'a gönül rahatlığıyla yenilip kovulabilir![]()
Kostic oynar ligde. Uefa listesinde yokmuş amabu maçta ooster sakat. mercan uefa list'e yazılmadı. kim oynayacak fb'de sol bek?
onu da geçtim, ligde kim oynayacak? osayi sıkıntılı bir tek müldür kaldı galiba ellerinde.
Bu arada ben PSV'deyken beğeniyodum reyizi ama Arne Slot'un Feyenoord'u belaydı o sene. Caretaker olarak takımın başına geçer muhtemelen en kötü sezon sonunda bakarlar bi çaresine de 1 sezonu daha çöp ettiler ETH'a güvenerek. Eriksen ve Evans 11 oynuyor ya bak aklıma geldikçe deliriyorum.Ruud Van Nistelrooy'un hedefi takımın başına geçmek.Kendini Xabi Alonso gibi başarılı olacak gibi görüyo.Hatta haberlere göre önce Nice takımına önerilmiş kendisi istememiş yardımcı hoca olup takımın başına geçmek istediği için.Geçen de kendisine bu soru soruldu öyle 1 hedefi olduğunu söylerse hocaya ayıp etmiş olurmuş hoca giderse kendi de gidebilirmiş tarzı 1 şeyler konuştuTakımda banko hoca değişikliği olacak olursa da 2 Maç üst üstte kazanamazsa olur büyük ihtimalle
![]()
Klasik premier lig şişirmesi balon kadro değerleriunited bakıyorum transfermarktta 850 milyon değeri var ama takım çer çöp dolu.