AL 24/25 H:3 | Fenerbahçe 1-1 Manchester United | MS | 24 Ekim | TRT 1

Sonuçlardan bağımsız olarak, bu maç ve bodrum maçı fb için bol sakatlıkli, bol tempolu ve oldukça yorucu geçmeli. Trabzon'a ne kadar enerjisiz giderlerse o kadar iyi.

Avrupa Mou'dan sorulur.

Fenerbahçe'nin oynadığı oyunu ben çok anlamıyorum hala. Kapanıp kontra yapmaya çalışıyorlar ama top taşıyacak oyuncuları maximin hariç çok ağır. Normalde Manu gibi takımlara işe yarayabilecek bir taktik ama takım taktiğe uygun değil.

asıl ilginç olan kim kazanırsa kazansın, devamında hiç birşeyin değişmeyecek olması :asd:

atıyorum united maçı kazanırsa pazar günü west ham 2-0 yenebilir.
ya da fenerbahçe kazanırsa bordum ile evinde berabere kalabilir.

:cry:

kesinlikle ligde bodrum'a puan kaybı yaw. hatta man-u'yu 5-0 bile yenebilirler bodrum pts kaybı olacaksa :d
7256.webp

Umarim fark yedikten sonra kovmazlar Mourinho'yu.

Manchester yedekleri ciksa bu kasaplari yener
Arkadan pasla cikabilen sakin kalan
Mert Muldur ile becao arasina
Djiku Ve ostervolde arasina top salan her takim gol atar bunlara

Saranin atamadigi attigi goller
Dun Samsunun ayni bolgeyi kullanmasi

Samsun hocasi bizim maci iyi etud etmis
Mert Mulduru orta sahaya cekip cekip arkasina top atti aynisini okan hoca yunusla yapmisti

manu fizik olarak ezer fbyi

yedek kadro saçmalamasa bile yenerler rahatlıkla. az biraz koşan takım fbyi elek eder zaten. samsun bile nasıl farketti adamlar kazma olmasa 3de 4de atılırdı

Normalde ortalama üstü bir EPL takımı bunları paspas eder de bu maç beraberlik kokuyor gibi.

manchester manchester
f.ck fener's sister

Bu arada ben PSV'deyken beğeniyodum reyizi ama Arne Slot'un Feyenoord'u belaydı o sene. Caretaker olarak takımın başına geçer muhtemelen en kötü sezon sonunda bakarlar bi çaresine de 1 sezonu daha çöp ettiler ETH'a güvenerek. Eriksen ve Evans 11 oynuyor ya bak aklıma geldikçe deliriyorum.
Erik Ten Hag yerine kim gelse şu anda takım daha iyi oynar.Hem yönetim hem futbolcular istemiyo O'nu.Takımın ritim kazanması gerekirken hep ilk 11'i değiştirdi :D

Geri
Üst Alt