- 12 Temmuz 2009
- 60.971
- 24.272
- 3.138
Iki ezik camia <3
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerin manu mağlubiyetimi yoksa ligde bodruma pt kaybı mı ?Kostic oynar ligde. Uefa listesinde yokmuş ama
Ya Osayi'yi sağ, Müldür'ü sol bek yapacak. Ya da 3lüye dönüp sola sol açık koyacak.
kesinlikle ligde bodrum'a puan kaybı yaw. hatta man-u'yu 5-0 bile yenebilirler bodrum pts kaybı olacaksa :dFenerin manu mağlubiyetimi yoksa ligde bodruma pt kaybı mı ?

kesinlikle ligde bodrum'a puan kaybı yaw. hatta man-u'yu 5-0 bile yenebilirler bodrum pts kaybı olacaksa :d
manchester manchester
f.ck fener's sister
Erik Ten Hag yerine kim gelse şu anda takım daha iyi oynar.Hem yönetim hem futbolcular istemiyo O'nu.Takımın ritim kazanması gerekirken hep ilk 11'i değiştirdiBu arada ben PSV'deyken beğeniyodum reyizi ama Arne Slot'un Feyenoord'u belaydı o sene. Caretaker olarak takımın başına geçer muhtemelen en kötü sezon sonunda bakarlar bi çaresine de 1 sezonu daha çöp ettiler ETH'a güvenerek. Eriksen ve Evans 11 oynuyor ya bak aklıma geldikçe deliriyorum.
Ligde bodrum'a pt kaybıFenerin manu mağlubiyetimi yoksa ligde bodruma pt kaybı mı ?