AL 24/25 H:3 | Fenerbahçe 1-1 Manchester United | MS | 24 Ekim | TRT 1

vallah fb'in mevcut kadrosu için, hakem yardımı olmasa bodrumspor'u bile "kesin yener" diyemeyiz. bildiğin kadayıflar ordusu yaw. man-u klasik bir epl takımı atletizmini sergilese bile çok rahat içinden geçmesi lazım bunların.

samsun'un 3 tane dinamik hücumcusu bile kucağa aldı bunları. uyduruk hakem kararları da olmayacak.

hoojlund, rashford, garnacho üçlüsü biraz gününde olsa fark bile olur.

Geçen sene Prag 4 diye diye sezonu bitiren FB taraftarları ve yine ölü MANU’yu yendiler diyenlere cevap olacak bir sonuçla bitmesini dilediğim maçtır.

İyi United bile deplasmanlarda Türk takımlarına karşı zorlanırken umuyorum bu kötü dedikleri geçen seneki Manu’dan 2 kat kötü takıma yenilsinler de sussunlar.

Ama bu kel Ten Haag’tan hiç umudum yok btw.

Her turlu sonucun bize yarayacagi bir aksam. Olumlu bir sonuc almalari Mourinho’nun devam etmesi anlamina gelir. Yenilirlerse de dalgamizi geceriz

fb kadrosu ile ilgili güncel bilgi var mı? osayi iyileşmiş mi acaba? whoscored'a baktım orası hiç güncel değil. muhtemel 11'de oosterwolde görünüyor hala :d

osayi de yoksa kadrolarında oynayabilecek tek bek mert müldür kalıyor.

fb kadrosu ile ilgili güncel bilgi var mı? osayi iyileşmiş mi acaba? whoscored'a baktım orası hiç güncel değil. muhtemel 11'de oosterwolde görünüyor hala :d

osayi de yoksa kadrolarında oynayabilecek tek bek mert müldür kalıyor.
3lü oynarlar muhtemelen. kostic de yok sol kanat beke şımanskiyi atar mou

bu uefa denen rezil kurum neden iki maçı aynı saate koymuş yemin ediyorum nefret ediyorum şunların şu saçmalıklarından

Manu şöyle bişeyle çıkar muhtemelen
Onana
Mazraoui
De Ligt
Martinez
Dalot
Ugarte
Collyer (Casemiro sakat diyorlar)
Garnacho
Eriksen
Rashford
Hojlund

Eriksen i 10 no bekliyorum ama Collyer yerine orta ikiliyi Eriksen-Ugarte de yapabilir Ten Hag.

manuyu yenmek için 11 kişi olmamız yetmez demiş cryinho

Benim bildigim manu bunlara can suyu olur

Geri
Üst Alt