AL 24/25 H:3 | Fenerbahçe 1-1 Manchester United | MS | 24 Ekim | TRT 1

Az aşırı leş durumda bu sıralar. Son 5 maçı kaybetmişler ve 2 gol atabilmişler. İşin kötü yanı da fb maçı iki hafta sonra. Bu halde yakalamışken yener ve üzerimize çıkar fb. Sonra kafa ütüleyip dururlar.

Fenerliler bilinçaltlarında çok küçük bir takım olduklarının o kadar farkındaki ki, şu beraberliğe City'i deplasmanda yenmiş kadar sevineceklerdir. Hepsi yarın güne 5 atmışçasına mutlu uyanacaktır.

Kesin "ouuvv geri döndük - iş bu - en büyük şamp adayıyız" moduna sokmuştur bu maç bunları.

Mainoo ve bruno'nun olmaması fener için büyük şans oldu.

Fenerliler bilinçaltında o kadar küçük bir takım ki şu beraberliğe City'i deplasmanda yenmiş kadar sevineceklerdir. Hepsi güne mutlu uyanacaktır.

Kesin "ouuvv geri döndük - iş bu - en büyük şamp adayıyız" moduna sokmuştur bu maç bunları.
high5L.gif
high5R.gif

MANU bitik zaten Kasım ayı olmuş toplam 3 tane galibiyetleri var. Ligde ilk 10'a girebileceklerini düşünmüyorum. UEFA'da ise play-off'a zor tutunup en geç son 16'da elenirler.

Manu'yu bu kadar kötü ve eksik yakalamak Fb'nin şansıydı ama yenememişler. İyi oynadı Fb deniyor ama o iyi gözükmelerinin sebebi Manu'da olabilir gibi sanki zira sürekli kötüye giden bir Manu var. Bence Fb yansın kaçan 2 puana.

Manu'da geçen yıl mc tominay ve b.fernandes vardı bizim maçta en azından. Bu maçta bildiğin köy takımı kıvamındaydılar

Macin en iyi yanini soyleyeyim size.

Bu mac icin suslenip puslenmis Mourinho. Lig maclarina ise pokemon gibi giyinip cikiyor. Bu mactaki aptal saptal mimiklerini gordunuz, bir de son sovunu kirmizi kart yiyerek yapti cunku. biliyor herkes yazacak kendisini mactan sonra. Belli ki bizim ligi kendi kalibresi altinda gormus ki pel takmiyor.

Provokatör utanmazı nasıl attı hakem ama. Bizim hakemler bundan korkuyor

Fener fizik olarak çok düşmedi. Ben düşer diye beklemiştim.

Maktominiy nerede yaw? ManU 'nun onun enerjisine ihtiyaci var. Su an en buyuk eksiklikleri orta sahada hamallik yapacak biri.

tarihin en kötü manu'su dünyanın en iyi takımı mı oldu

Bu fener, asla yenilmez

mazraoui 10 numara olayı gerçek mi
Mazraoui en uçta pres yaptı maç boyunca nerde oynadı ben anlamadım, Ugarte'de sol bek gibi takıldı nerdeyse, Garnacho desen tüm maç Zaha'dan beter hallerdeydi Manu inanılmaz kötü bir takım olmuş. Şu oyunu Manu değil başka takım oynasa yenerlerdi bence.

Rakip manu olunca hırslı oynadılar, ben fbyi begenmedim manu bitik halde biz icerde disarda 3 atmistik bunlara

Trabzon feneri rüyadan uyandırır haftaya

Geri
Üst Alt