⚽ AL 24/25 H:3 | Galatasaray 4-3 Elfsborg | MS | 23 Ekim | TRT 1

Şu maçta saçma sapan değilde makul şekilde rotasyon yapılmalı artık. Jelert, batshuayi ve nelsson ilk 11 olmalı yoksa bu adamları kaybedeceğiz.

Bu takımlar çok ters oluyor. Öyle kolay bir maç olacağını sanmam. Bizim lig takımlarına benzemiyorlar.

Bu maçtan sonra 5 gün var bjk maçına rotasyon yapmayı gerektirecek bir durum yok.

------------------------Günay------------------------------

-----Davinson---------Nelson------------Abdülkerim------

Barış------------Sara-----------Torreira---------------Berkan

-------------------------Yunus--------------------------------

-------------İcardi--------------Osimhen--------------------

Çıkması gereken kadro budur bence

Böyle bilet fiyatları olduğu sürece stat boş kalır, benim sene başından beri maaşım artmadı, ama geçen dönem ADS maçına 1800 TL giderken, bu dönem yine 5. kategori (Cironun hemen önünden) hatay gaziantep maçları 3000, kasımpaşa maçlarına 3200 TL giderken, bu maç aynı yer 4500 TL olmuş, normal şartlarda 3000 TL olsa yine gidecekken 4500 TL iyice bütçeyi zorluyor, 7000 TL çocuğun kreşi yeme içme herşey dahil, bir maça 4500 TL vermek koyuyor adama izlediğim yer VİP vs de değil.

Kombine zaten alamıyoruz dakika da doluyor, bilet kale arkaları kapalı gişe, diğer yerlerin fiyatları uçuk biz nasıl maç izleyeceğiz arkadaş ?

RFS’ten 3-5 gomlek iyi takim. Genel sorunlarimizla oynarsak puan kaybi supriz olmaz. Okan hocanin aklini basina devsirme zamani geldiyse kazaniriz.

Böyle bilet fiyatları olduğu sürece stat boş kalır, benim sene başından beri maaşım artmadı, ama geçen dönem ADS maçına 1800 TL giderken, bu dönem yine 5. kategori (Cironun hemen önünden) hatay gaziantep maçları 3000, kasımpaşa maçlarına 3200 TL giderken, bu maç aynı yer 4500 TL olmuş, normal şartlarda 3000 TL olsa yine gidecekken 4500 TL iyice bütçeyi zorluyor, 7000 TL çocuğun kreşi yeme içme herşey dahil, bir maça 4500 TL vermek koyuyor adama izlediğim yer VİP vs de değil.

Kombine zaten alamıyoruz dakika da doluyor, bilet kale arkaları kapalı gişe, diğer yerlerin fiyatları uçuk biz nasıl maç izleyeceğiz arkadaş ?
Bu maçta kale arkası kesin çıkar. Her gün kontrol et derim. Maça bir iki gün kala devirler başlıyor o zaman kesin bulursun. Hafta içi öğlen maç sonuçta

Ilk yarida maci bitirip ikinci yarida degisiklerle cikalim diyecegim oyle olmiyacagini biliyorum.

Bu saatte mac mi olur yav?

Bizim mactan sonra Esseginskine karsi oynayacaklari icin pek asilmazlar diye düsünüyorum

1729495811855.png

Bu maçın benim nazarımda hiçbir değeri yoktur. Bu sene için lig kesinlikle daha önemlidir. Bu seneki şampiyonluğun ucunda direkt 30 m euro + garanti şamp. ligi + gerçek 5. yıldız vardır.

Bjk'ye vurup farkı iki takımla da 8 yapıp, kış dönemi için kredi kazanmamız lazımdır.

Kadromuz hem ligi hem Avrupa'yı birlikte götürecek derinlikte değildir.

Bu şekilde düşünmemin yegane sebebi de, takımı bu kadar alternatifsiz bırakan Dursun denen zat ve yönetimidir.

günay

metehan nelsson apo jelert

berkan sara

ziyech yusuf yunus

batşuayi
son derece ağır tempoda, durağan oynamalıyız. yarım-sıfır kazansak yeter. hatta beraberlik ya da tek farklı mağlubiyet bile umrumda değil.

muslera zaten cezalı.

sanchez-kaan-torriera-barış-sallai-osimhen-icardi-mertens SKOR NE OLURSA OLSUN bu maçta süre dahi bulmamalı.

Avrupa’ya dahiliz ama saatimiz Asya’ya göre.

Duyduğum, beklentilerimizden daha sert bir takım oldukları. Defansa çok dikkat etmek lazım.

Geri
Üst Alt