⚽ AL 24/25 H:3 | Galatasaray 4-3 Elfsborg | MS | 23 Ekim | TRT 1

İş yerinde TRT'den Avrupa maçı izleyeceğim. Değişik olacak.

Oranlardaki kadar favori oldugumuzu dusunuyorum

Oranlardaki kadar favori oldugumuzu dusunuyorum
1726174883917.webp

Adını bile söylemekten zorlandığımız takıma karşı kesin kazanırız diyememek çok acı

Tapatalk kullanılarak gönderildi #since1905

Avrupa Liginde gördüğüm kadarıyla oyuncu profiliyle filan çok sıkıntılı geçebilecek bir maç. Bence Fenerbahçe & Beşiktaş 'tan filan daha zor bir maç olabilir daha doğrusu bize daha çok zorluk çıkarabilecek bir maç. Az maçını saçma sapan yedikleri goller ile kaybettiler orada van Bommel 'a çok engel olamadılar. Roma maçında Roma 'nın tüm mücadelesine rağmen gol yemeden tamamladılar kendi evlerinde

Çok böyle oyunu sürklase edelebilecek kalitede bir takım değil, ama 2003 doğumlu, 2004 doğumlu filan diye sahaya attıkları oyunculara baksak canavar gibi

Özellikle RSF maçında yaptığımız gibi savunmada saçma sapan pozisyonlar verirsek maçı çevirmemiz zor olabilir. O yüzden bu maçta çok ciddi konsantrasyon ve mücadele ile oynamamız gerekiyor

Bir de adamların en golcü oyuncusu 10 numaraları Baidoo. Gördüğüm kadarıyla forvet/10 numara karışımı seri bir oyuncu. Paok maçında buna benzer profilde bir Konstantelias vardı Davinson 'u her zaman yaptığımız gibi ileriye çıkardığımız zaman 1-2 pozisyonda ciddi sorun çıkarmıştı bize

Şimdi benzer bir profilde Baidoo olacak orada, eğer bir üçlü defans düzeninden bahsediyorsa Okan Hoca bu maç uygun olabilir. Davinson 'u bu kadar 6 numara gibi kullanacaksak arkasında Nelsson ve Abdülkerim ile savunma tarafını güvene alabiliriz

Muslera ve Jakobs 'un yokluğunda şöyle bir ilk 11 olabilir

mnpml5gn.jpg

Şu maçta İcardi arkasında Mertens 'i filan izlemek istemiyorum kesinlikle. Adamların savunmasında 1.95 - 1.90 filan tek avantajı fizik gücü olan 3 stoper ile beşli savunma önünde üç orta sahayla oynuyorlar İcardi yanında Mertens ile pek etkili olabileceğimizi zannetmiyorum

Adamlar son iki maçtır b.k gibiler. Ligde de 7. sıradalarmış zaten. Bir zahmet bunları da yenelim artık yav. Yoksa Okan Hoca ile vedalaşırız

Geri
Üst Alt