⚽ AL 24/25 H:3 | Galatasaray 4-3 Elfsborg | MS | 23 Ekim | TRT 1

Genc avrupali hocanin organizasyon takimi mi?

Eyvah diyorum ki ne eyvah

Adamlar daha geçen Roma'yı yendiler, AZ Alkmaar'a da biraz şanssız kaybetmişler. Hiç öyle yabana atılacak takım değil de zaten bize hep ters geliyor böyle takımlar.

Her şeyi boşverin, kadron zaten üst düzey, bir sürü sağlam adam var ama özellikle Osimhen gibi bir adam varsa kadronda sadece lig şampiyonluğuna oynayamazsın. Böyle maçlarda puan kaybetmenin bir bahanesi, açıklaması yok.

Romanin yedeklerini penaltiyla yenmisler direkten dönen topu falan var Romanin. 3 puan harici birsey kabul edilemez

bu saatde maçmı olur ya işimiz gücümüz var çok saçma

saat 3 de evden 150 km ötede toplantım var 1 saat sürer en az

eve gidene kadar anca maçın sonunu göreceğim

abv uefa

Adı sanı bilinmeyen takım
Herkes galibiyete emin

Üçüncü hezimete hazır mıyız rtash???
@Hakan Kuzu
Sol bek Berkan, sag bek Kaan görünce ben
IMG_2851.jpeg

Elfsborg ile içerdi oynamamız şans bence. Tamam çok fizikli mücadele eden bir takımla karşı karşıya geleceğiz, mesela Roma maçında 124 km koşmuş bir takım ama gördüğüm kadarıyla evlerinde ve deplasmanda oynadıkları maçlar çok farklı. Mesela evinde Roma 'yı yenmiş takım bir sonraki maçta kendi liglerinde deplasmanda IK Sirius 'a 4-1 kaybetmişler hatta 3 gün önce kendi evlerinde oynadıkları BK Häcken maçını da 3-1 kaybetmişler

Ligde kendi rakipleri 2 takıma karşı peş peşe kaybedip 7. sıraya kadar düşmüşler

Hücuma organize şekilde hızlı gidebilen bir takım ama ciddi de savunma sıkıntısı olan çok gol yiyen bir takım bu Elfsborg

Hatta yedikleri gollerin çoğu da defans arkasına atılan toplar veya bireysel savunma/kaleci oyuncuların hatasıyla gelen goller

Mesela kalecinin elinden kaçırıp yediği gol de gördüm, savunma oyuncusunun pası keseyim derken rakibin önüne bıraktığını da gördüm, hatta yerden gelen ortaya defans oyuncularının kendi kalesine attığını da gördüm

Savunma oynucuları çok fizikli ama ağır ve ciddi hataya yatkın oyuncular hep gördüğüm kadarıyla

az önce hangi ülke takımı diye google'a sordum. bu takımı da yenemezsek püüühhh

Elfsborg Romayı yenmiş ama roma hem taraftar olarak hem de yönetimsel olarak ciddi karmaşa içinde yani takıma da yansımıştır. Az alkmar maçında da izlemiştim bu elfborgu. Defansın arkasına süratli oyunculara uzun atıyordu ama defansıf olarak sıkıntılıydı. Bence gol yollarında becerikli olursak ve apo rakiplerini kaçırmazsa rahat bir galibiyet alabiliriz.

Küçümsemeyelim. Kaç kere patladık böyle takımlara?

Adamlar 3 kat motivasyonla oynuyorlar bu maçları ve kesin bizden daha fazla koşacaklar. Roma'yı yenmiş bir ekip sonuçta.
Tottenham maçında mesela bizimkiler daha fazla motive olacakları kesin, hatta o maçı alacağımıza inanıyorum. Bu maçıda alırız, ciddi oynarsak.

Geri
Üst Alt