⚽ AL 24/25 H:3 | Galatasaray 4-3 Elfsborg | MS | 23 Ekim | TRT 1

Okan Esenler Erok maçında Yunus 3lünün sol bekinde iyi oynadı dedi çıktığı programların hepsinde. Mertens'le Icardi'yi asla kesmiyor zaten. O yüzden bu 11 doğru olabilir.

Mertens, Icardi ve Kaan'dan dolayı fizik gücü açısından sakat bir 11. Ligde çok belli olmuyor ama Avrupa'da direkt belli oluyor bu sorun. Bir de 2 bekimiz orijinal bek olmayacağı için bari 3. stoperi Nelsson yapmak lazım ki hem fizik gücünü hem de defansı biraz güçlendirelim.

Bu 11'le işimiz zor bence

Bu musabakayı önemsemen beni şaşırttı

Bu maçmi olur tinerci piçlerin macindani olur bilmem ama nellsonu kadroya atmamiz lazım, bizim savunmanın en güvenilir adamı o

Kötü hislere sahibim böle bekliyom maçı

f53b4f34-2426-4ebc-9886-2ef792996b15.webp

Okan Esenler Erok maçında Yunus 3lünün sol bekinde iyi oynadı dedi çıktığı programların hepsinde. Mertens'le Icardi'yi asla kesmiyor zaten. O yüzden bu 11 doğru olabilir.

Mertens, Icardi ve Kaan'dan dolayı fizik gücü açısından sakat bir 11. Ligde çok belli olmuyor ama Avrupa'da direkt belli oluyor bu sorun. Bir de 2 bekimiz orijinal bek olmayacağı için bari 3. stoperi Nelsson yapmak lazım ki hem fizik gücünü hem de defansı biraz güçlendirelim.

Bu 11'le işimiz zor bence

Üçlüye döneceksek Nelsson oynar stoperde, zaten Davinson 'u fazlasıyla 6 numara gibi kullanıyor öbür tarafta Abdülkerim topu alıyor çıkıyor ceza sahası kenarından ortalarını uzun paslarını filan görüyoruz en azından bu adamlar bu kadar cesur ileriye giderken arkada saf bir savunmacı Nelsson olsun

Zaten Kaan taşınması gereken bir oyuncu diyebiriliz atletizm olarak çok geriye gitti. Hem Abdülkerim geri dönüşlerde sıkıntı hem Kaan savunmayı bu kadar önde kullanarak sıkıntı yaşayabiliriz Elfsborg 'un hızlı hücumlarına karşı

Bir de bu Mertens aşkı beni yedi bitirdi artık

Belli ki bu takım bize ters gelen kuzey/orta Avrupalı sistem takımlarından bir tanesi. Böyle maçlarda Okan’ın sınıfta kalma oranı yüzde 90 falan.

Bunlar yarın topun düştüğü yere piranha sürüsü gibi saldıracaklar. Kaptıkları toplarla hızlı çıkıp bizim bekleri folloş edecekler. Çok iyimser olamıyorum böyle maçlarda.

4 5 sıfırların havada uçmadığına ve forumun tedirgin olduğuna göre çok rahat ve farklı bir skor bekliyorum

Gesendet von meinem SM-S906B mit Tapatalk

Ne maçı hocam beş buçukta Avrupa maçı mı olur yalan.

Geri
Üst Alt