⚽ AL 24/25 H:3 | Galatasaray 4-3 Elfsborg | MS | 23 Ekim | TRT 1

PAOK'a oynadigimiz gibi oynarsak aliriz. Ama buldugumuzu atalim artik.

Yeşil zemin görünce heyecan basiyor

Cl’den elendiğimizden beri iç saha maçları geçen 2 seneye kıyasla boş geçiyor. Muhtemelen o saatte 25.000 kişi anca olur

Bence kombine sahibi olup sezonda 5den fazla maça gitmeyenlerin önümüzdeki sezon için yenileme haklarını ellerinden almak lazım. Boş tribünün önüne ancak böyle geçilir. Şu an Galatasaray kombinesi sahibi olmak büyük ayrıcalık bu ayrıcalığı kullanmak istemeyenlerin haklarını başkalarına devretmek en mantıklısı.

Son düzenleme:
Stadın dolma ihtimali yoksa, yoldan geçenlere Galatasaray li olup olmadigi sorulup stada alınsın. Ambiyans şart.

Topu bırakıp kontra kovalayacaklar
Screenshot_20241023_103402.webp

Screenshot_20241023_103342.webp

Screenshot_20241023_103317.webp

mesai çıkışı

Arkadaşlar sahaya atalım savunmacıları gol yemeyiz mantığı ile çıktığınız sürece aha Mourinho gibi cortlarsınız.

Sahada 4 tane savunmacı olması yeterli. Geri kalanı takım oyunudur. Nasıl ki 3 tane santrafor koyalım gol atalım mantığı doğru değilse sahaya 6-7 tane savunmacı atalım da doğru değildir.

Bakalım, Kaan-Sanchez-Apo-Torreira

Yeter.

2 fark veriyorum dileyen ile iddiaya girerim.Her ne kadar kumarın her türlüsünü tövbe edeli 4 sene olsada.en az 3 fark atarız diyorum

Bu arada mevcut ilk 11'in bu olduğunu sanmıyorum.

Biz bu akşam çok net 3-4-1-2 veya 3-5-2 çıkacağız buna eminim ama kadro bu olmaz.

Geri
Üst Alt