⚽ AL 24/25 H:3 | Galatasaray 4-3 Elfsborg | MS | 23 Ekim | TRT 1

Barış ve Yunus'un adamını takip etmediği her geçişte kanat oyuncularıyla birebir kalan Apo ve Kaan'ı izleyeceğiz.

Arkadaşlar Berkan sol kanatta ne savunmayı tam yapabilir ne hücumu.

Benim de önce tercihim Jakops olurdu.

Yoksa Sallai ve Yunus
Herkesin tercihi jacobs olurdu ama sakat olduğu için diğer en mantıklı seçenek berkan çünkü o bölgede dinamizm ve fizik güç öncelikli. Sallai zaten yok avrupada. Yunus mantıklı değil, bernardo silvayı orada oynatmak gibi birşey

Okan hocanın konuşmasına bakılırsa biraz 3-2-3-2 gibi oynayacağız. Bu şu demek bence s.çtık. defansımızı delik deşik edecek elfsborg belli oldu. Okan hoca hiç ders almıyor

elfsborgu az maçında 90 dk izledim, çok ters takım, 1-0 kazansak ben okeyim

Sanırım hoca Avrupa'dan bir an önce elenip lige konsantre olmak istiyor. Rfs maçı da bunu gösterdi zaten. Paok iş kazasıydı.

Sanırım hoca Avrupa'dan bir an önce elenip lige konsantre olmak istiyor. Rfs maçı da bunu gösterdi zaten. Paok iş kazasıydı.
Avrupa takımlarıyla anadolu takımlarını aynı kefeye koymaya devam ettikçe avrupada başarı hayal. Avrupada savunmanı biraz daha sağlam tutmak zorundasın

Avrupa takımlarıyla anadolu takımlarını aynı kefeye koymaya devam ettikçe avrupada başarı hayal. Avrupada savunmanı biraz daha sağlam tutmak zorundasın
Yok hayır biz tam tersini yapıp 3 forvetle çıkıp arkayı boşaltıyoruz zenci arkadaşlar arkada daha rahat takılsınlar diye

Maç başlayacak. Stad'da ve forumda kimse yok. Manyak uefa bu saate maç mı konulur

Geri
Üst Alt