⚽ AL 24/25 H:3 | Galatasaray 4-3 Elfsborg | MS | 23 Ekim | TRT 1

Hagimiz bilem en azinda Turkiye kupasi kazandi Teknik direktorlugu ile.

Hocamiza laf etmeyin artik...3.kere Sampiyon yapip 5.yildizi o taktiracak.

takımda her şey %100 doğru demiyoruz. hocanın da hataları oluyor, oyuncuların da oluyor. kadromuz zaten %100 tamam bir kadro değil, başkan ve transferden sorumlu yöneticilerin kabiliyeti ile bazı bölgelerde kısıtlı oynuyoruz.

tekrar yazayım, hocanın da bir çok hatası oluyor.

ama bakıyorsun, genelde başarılı bir takım var yaw.

bu 96-00'da da böyleydi.

fb senede 22.5 m euro sadece hoca ve ekibine veriyor, gs 3.5 m.

tam 7 kat fark var. o gs gidip kadıköy'de 3 atıyor, hakem izin verse 5+ olacak :)

millet kafayı yemiş yaw bak bildiğin normal değil bu.

2000 gs'ı ile ilgili geçen bir stats paylaştım, o sezon gs 34 lig maçının 10'unda puan kaybetmiş. 3 maçta 1 neredeyse. ligde. uefa'yı alan gs. real'i yenip süper-cup'ı alan gs. st gallen'i zor elemiş cl'ye kalmak için ertesi sezon. graz'dan 3 yemiş avusturya'da.

olabilir.

bir sakin yaw. futbolunuzu izleyin, galibiyette mutlu olun, kaybedince de üzülün geçin işte yaw :dd
Gsde elestiri kulturu var adi altinda dumduz dangalaklik yapiyolar twitterda vs farkinda olmadan

Abdülkerim, Barış ve Kaan olmadı bugün. Kaan idare ediyor ama üst düzey bir oyuncu değil. Onun orada oynaması kendi suçu da değil. Kapasitesi belliydi her zaman. Abdülkerim gereksiz işlere giriyor hep ve bunu hatalar yapmasına rağmen sürdürüyor. Barış da beni yoruyor. Topu tutamıyor, pas atamıyor, adamlarla güreşiyor. Net bir oyuncu değil.

Ne olursa olsun, kazanmak güzel. Ben sahsen beraberlik hatta maglubiyet bekliyordum.

Ne koyduk be.

Roma'nın gol atamadığı takıma 4 attık 8'i kaçırdık.

Elfsborg adeta 11 Fingolfin'den oluşan bir ekip.

Barış'ın kendini toparlaması gerekiyor. Gücünü, hızını akıllı kullanması gerekiyor. Özellikle asist becerisini geliştirmesi şart. Orantısız güç harcayınca yediğimiz ilk golde rakip ile yan yanaydı rakip sahada. Adam onun yanından orta sahada koşuya başladı, Barış bir süre takip etti, önüne bile geçebilirdi, ama koşuyu kesti ve rakip boş kaleye attı.

Bende internet hep aynı yavaşlatmayı unuttular benimkini herhald

Elfsborg 'un attığı ilk gol gerçekten bizim için ders olması gerekiyor. Topu kapıp sağ taraftan defansın arkasına sarktılar sol tarafta unuttuğumuz adamla golü buldular tek dokunuşlarla

3-0 olduktan sonra devre arasında hocadan şunu beklerdim.

45'de
Mertens > Ziyech
Barış > Jelert
Icardi veya Osimhen > Batshuayi

60'da
Yunus > Yusuf Demir

75'de
Sanchez > Nelsson

Geri
Üst Alt