⚽ AL 24/25 H:3 | Galatasaray 4-3 Elfsborg | MS | 23 Ekim | TRT 1

Yani Kasımpaşa ve RFS gibi değildi o zaman eleştirilecek bir şey yok yaklaşımı doğru değil. Tüm suçu iki üç topçuya yıkmak hiç hiç doğru değil.
"Kasımpaşa ve RFS gibi değildi" demek "eleştirecek bir şey yok" demek değil ki zaten.

"Kasımpaşa ve RFS gibi değildi" demek, "Kasımpaşa ve RFS gibi değildi" demek. sadece.

En azından benim düşüncem bu şekilde. en son ben yazdığım için, bana istinaden yazdığını düşünerek yazdım.

Yoksa deplasmanda yılda 22.5 m euro bütçeli teknik ekibe, 55 bin seyircisi önünde handikap yapılan maçta da eleşirilecek çok şey vardı.

"Kasımpaşa ve RFS gibi değildi" demek "eleştirecek bir şey yok" demek değil ki zaten.

"Kasımpaşa ve RFS gibi değildi" demek, "Kasımpaşa ve RFS gibi değildi" demek. sadece.

En azından benim düşüncem bu şekilde. en son ben yazdığım için, bana istinaden yazdığını düşünerek yazdım.

Yoksa deplasmanda yılda 22.5 m euro bütçeli teknik ekibe, 55 bin seyircisi önünde handikap yapılan maçta da eleşirilecek çok şey vardı.
Yo senin yazdığını okumamıştım bile

asdasdasda.webp

Yediğimiz 6 gol ve RFS maçı yüzünden lider değiliz maalesef.

3-4-1-2 defans arkasına iyi uzun top bırakan takımlara karşı sıkıntı yaratır. Sançez Paok maçında iki defa kaçırmış o şekilde. Uzun topu iyi takımlara karşı 3-1-4-2 yapmak daha mantıklı olur illa 3lu oynanacaksa.

IMG_4156.webp
Biz bu kadar az kosmaya devam edersek sonumuz kötü, 104km ne yav, herifler 1 adam fazla oynamis, az kaliteli takim olsa cezayi kesmisdi

Geri
Üst Alt