AL 24/25 H:3 | Lyon 0-1 Beşiktaş | MS | 24 Ekim | TRT Spor

Ben tinercilerin maçını izlemiyorum onu niye örnek veriyorsun. Fbjk nin örnek olarak verilmesi bize birşey katmaz. Biz avrupada başarı istiyorsak fbjk ye değil avrupadaki kulüplere bakmalıyız
Tamam bakalim
Güya rezil oldugumu 2-2 biten rfsi, frankfurt zoru zoruna 1-0 yenebilmis dün evinde
Gecen sene avrupada manuyu yendik, bayerni elimizden kacirdik
Gecen sene kopenhag ve sparta praga karsi cözüm üretememistik, bu sene ybs macida ayniydi
Ama elfsborg macinda baya cözüm ürettik (ayni tip takim)
Demekki gelisme var?

Tamam bakalim
Güya rezil oldugumu 2-2 biten rfsi, frankfurt zoru zoruna 1-0 yenebilmis dün evinde
Gecen sene avrupada manuyu yendik, bayerni elimizden kacirdik
Gecen sene kopenhag ve sparta praga karsi cözüm üretememistik, bu sene ybs macida ayniydi
Ama elfsborg macinda baya cözüm ürettik (ayni tip takim)
Demekki gelisme var?
tüm bu yazılanların içinde prag maçını ayırırım.

rövanş maçının 70. dakikasına kadar tur ortada idi.

dursun takıma sol bek almamış, sol bekte berkan ile çıkmıştık. kaan kırmızı görünce de maç kopmuştu 10 dk içinde.

sonrasında da köhn'ü almıştık.

psg iyi biniyor bunlara

Bu maçı nasıl aldılar lan? İnanılmaaaz gercekten inanılmaz.
Bu macta cok kotu oynayip kazanmalari bence cok isimize gelecek. Ozetten izledim ama 7-0 kaybetmemeleri mucize olmus, fakat simdi bize "biz Lyon'u deplasmanda yendik" havasiyla gelecekler. Daha temkinli gelseler kesinlikle basimiza bela olabilirlerdi.

Ben bu kismi dusunmedim.dogru aslinda

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lyonun fikstürü çok kolay. Ve nispeten zor maçlarını kazandılar. Kalan 5 maçın 3’ü güle oynaya kazanabileceği maçlardı. Diğer 2 maçta Frankfurt ve Fenerbahçe. 3’te 3 yapması halinde her türlü bizim üstümüzde bitirirdi. Bizim için gayet iyi oldu, lig sonuncusuna puan kaybetmiş oldular :D

Fener’in şu haliyle oynayan Adana Demir’e yenilmesi gibi. Tek kale oynayıp 70 kere ceza sahasında buluşup son dakikalarda kontradan yiyip kaybetmesi gibi. Gayet iyi oldu.

Beşiktaş bu ligin açık ara en kötü takımı, bakmayın kazanınca bazı şeyler unutuldu ve medyada kimse bunu dile getiremiyor ama rigas, karabağ’dan bile kötü durumdalar, kadro değeri ile kıyaslayınca hele iş iyice rezaletleşiyor. Son maçta Lyon için 68 kez rcs buluşma nedir ya, maç zaten 90 dakika Beşiktaş ceza sahasında 1.5 dk’da bir cexa sahasına girilmiş hshsh

Geri
Üst Alt