- 22 Ağustos 2010
- 33.981
- 39.500
- 3.193
şimdi pazartesiye kadar her yerde bjk romantizmi göreceğiz. yandık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam bakalimBen tinercilerin maçını izlemiyorum onu niye örnek veriyorsun. Fbjk nin örnek olarak verilmesi bize birşey katmaz. Biz avrupada başarı istiyorsak fbjk ye değil avrupadaki kulüplere bakmalıyız
tüm bu yazılanların içinde prag maçını ayırırım.Tamam bakalim
Güya rezil oldugumu 2-2 biten rfsi, frankfurt zoru zoruna 1-0 yenebilmis dün evinde
Gecen sene avrupada manuyu yendik, bayerni elimizden kacirdik
Gecen sene kopenhag ve sparta praga karsi cözüm üretememistik, bu sene ybs macida ayniydi
Ama elfsborg macinda baya cözüm ürettik (ayni tip takim)
Demekki gelisme var?
sen ağır bir ruh hastasısınEze eze bir galibiyet.
Bu macta cok kotu oynayip kazanmalari bence cok isimize gelecek. Ozetten izledim ama 7-0 kaybetmemeleri mucize olmus, fakat simdi bize "biz Lyon'u deplasmanda yendik" havasiyla gelecekler. Daha temkinli gelseler kesinlikle basimiza bela olabilirlerdi.Bu maçı nasıl aldılar lan? İnanılmaaaz gercekten inanılmaz.
Lyonun fikstürü çok kolay. Ve nispeten zor maçlarını kazandılar. Kalan 5 maçın 3’ü güle oynaya kazanabileceği maçlardı. Diğer 2 maçta Frankfurt ve Fenerbahçe. 3’te 3 yapması halinde her türlü bizim üstümüzde bitirirdi. Bizim için gayet iyi oldu, lig sonuncusuna puan kaybetmiş oldularBen bu kismi dusunmedim.dogru aslinda
SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi