AL 24/25 H:3 | Lyon 0-1 Beşiktaş | MS | 24 Ekim | TRT Spor

Htalks lol2.jpeg

modu açılmıştır bunlarda da

Beşiktaş'ın kazanıp derbiye sükseli gelmesi işimize gelir, son yıllarda bilhassa derbiye 1 adım önde çıkan takımlar kazanamıyor şimdi 2 takımda eşit görülecek o açıdan sevindim. Üstelik kazanma içgüdüsü ile erken goller yemeyip ciddi efor sarfettiklerini düşünüyorum. Beşiktaş'ın şu maçı kazanmasının bizim açımızdan en ufak bir üzüntü verici noktası yok.

Maçı izlemedim, şimdi pozisyonları izleyip, burdaki yorumlara bakıyorum ve umarım ki tüm şanslarını bu maçta kullanmışlardır, derbiye tam tersi yaşanır.

Malmö bugün kendi sahasında leş durumdaki Olympiakos’a yenilmiş 1-0. Normal şartlarda rahat kazanmamız lazım orada ama hiçbirimiz de kazanırız diyemiyoruz. Neden?

Zaha oyuna girdikten sonra yarım akıllı Lyon hücumcularından çok daha doğru oynadı. Daha erken girse maçı alacaktı muhtemelen. Sağda oynadı bir de.

Bjkli arkadaslarima hemen bi gaz gelmis. Sizi yenecez falan demeye basladilar. Bu macta 68 kere ceza sahasina girmisler. Naptilar sizin sahada piknik mi yaptilar diyorum. Maci izlesen en net ataklar bizdeydi diyorlar.

Seviyorum bu tiner kafalarini
en net atakları göstersınler bakalım ,hakikaten tiner cekiyorlar 2 tane isabetli şutları var 90 dkda
lyonun ilk yarı net kacırdıgı benım hatırladım 4tü
halı saha macı kıvamındaydı 1 tanesi girsen maymun olacaklardı

Çünkü rus ruleti futbolu oynuyoruz. Ya rakibe patlıyor ya da bize. Kısmete kalmış yani
Olympiakos gitmiş gol yemeden 1 tane atıp tertemiz 3 puanı alıp dönmüş. Yarın biz oynasak Malmö ile saçma sapan 2 tane gol yeriz kesin. Sonra ıkınıp dururuz. Niye abi kolay işi niye zora sokuyoruz? 1/10 değerimiz etmeyen takımlara karşı kelle koltukta maç izliyoruz.

Normal şartlarda AZ, Kiev ve Malmö maçlarından 9 puanı alıp çıkmamız lazım bu kadro kalitesiyle. Bakalım hocamız ne kadar toplayabilecek orta sahayı boşaltıp defansı önemsemediği bu oyun anlayışı ile

Lyonun biraz aklı varsa Zaha'yı oynatır bu arada o leş kanat oyuncularından bin kat iyi oynadı adam
Yok yaw. Futbol gecmis Zaha'dan. Ancak surekli oynatirsan ve pohpohlarsan kendine gelebilir belki bir swan song sezonu yasayabilir. Gerci bizimle de bir sene daha sozlesmesi var galiba. Boyle giderse buyuk ihtimal Palasa bedava doner.

Biz rus ruleti oyniyoruzda su macda 6-7 net pozisyon veren tiner ne oyniyor?
Ben tinercilerin maçını izlemiyorum onu niye örnek veriyorsun. Fbjk nin örnek olarak verilmesi bize birşey katmaz. Biz avrupada başarı istiyorsak fbjk ye değil avrupadaki kulüplere bakmalıyız

Genis ozeti izledim, 65. dakikaya kadar Lyon yari sahasi gozukmuyor.
Acayip goller kacmis, beceriksizlik dersin, bjk bali dersin...
Gol olan pozisyon kilpayi ofsayt, penalti pozisyonu kilpayi disarda.
Inanilmaz isler olmus butun mac boyunca, top girmek istememis.
Bize de bu kadar savruk oynarlarsa cok eglenceli bir mac izleriz. Umarim butun ballarini bu macta tuketmislerdir.

Bizim moldeyle olan ballı maçlarından sonra gördüğüm en büyük bal bu maçta Beşiktaş’a aitti. Benrahma sığırı az becerikli olsa 4-5 atacaktı lyon

Eze eze bir galibiyet.

Geri
Üst Alt