Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 18.082
- 11.095
- 1.338
Lyonun biraz aklı varsa Zaha'yı oynatır bu arada o leş kanat oyuncularından bin kat iyi oynadı adam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Malmö bugün kendi sahasında leş durumdaki Olympiakos’a yenilmiş 1-0. Normal şartlarda rahat kazanmamız lazım orada ama hiçbirimiz de kazanırız diyemiyoruz. Neden?
Çünkü rus ruleti futbolu oynuyoruz. Ya rakibe patlıyor ya da bize. Kısmete kalmış yaniMalmö bugün kendi sahasında leş durumdaki Olympiakos’a yenilmiş 1-0. Normal şartlarda rahat kazanmamız lazım orada ama hiçbirimiz de kazanırız diyemiyoruz. Neden?
en net atakları göstersınler bakalım ,hakikaten tiner cekiyorlar 2 tane isabetli şutları var 90 dkdaBjkli arkadaslarima hemen bi gaz gelmis. Sizi yenecez falan demeye basladilar. Bu macta 68 kere ceza sahasina girmisler. Naptilar sizin sahada piknik mi yaptilar diyorum. Maci izlesen en net ataklar bizdeydi diyorlar.
Seviyorum bu tiner kafalarini
Olympiakos gitmiş gol yemeden 1 tane atıp tertemiz 3 puanı alıp dönmüş. Yarın biz oynasak Malmö ile saçma sapan 2 tane gol yeriz kesin. Sonra ıkınıp dururuz. Niye abi kolay işi niye zora sokuyoruz? 1/10 değerimiz etmeyen takımlara karşı kelle koltukta maç izliyoruz.Çünkü rus ruleti futbolu oynuyoruz. Ya rakibe patlıyor ya da bize. Kısmete kalmış yani
Topla oynama suresi basabasti. Ama Lacazette ile Benrahma gercekten cok kotuyduler biraz da talihsiz. Bizim direkten donen iki topumuz bi sekilde Elf kalesine girdi. Lyon'unkiler girmedi.Lyon'un istatistikleri bunlarınkinden fazla herhalde
Yok yaw. Futbol gecmis Zaha'dan. Ancak surekli oynatirsan ve pohpohlarsan kendine gelebilir belki bir swan song sezonu yasayabilir. Gerci bizimle de bir sene daha sozlesmesi var galiba. Boyle giderse buyuk ihtimal Palasa bedava doner.Lyonun biraz aklı varsa Zaha'yı oynatır bu arada o leş kanat oyuncularından bin kat iyi oynadı adam
Biz rus ruleti oyniyoruzda su macda 6-7 net pozisyon veren tiner ne oyniyor?Çünkü rus ruleti futbolu oynuyoruz. Ya rakibe patlıyor ya da bize. Kısmete kalmış yani
Ben tinercilerin maçını izlemiyorum onu niye örnek veriyorsun. Fbjk nin örnek olarak verilmesi bize birşey katmaz. Biz avrupada başarı istiyorsak fbjk ye değil avrupadaki kulüplere bakmalıyızBiz rus ruleti oyniyoruzda su macda 6-7 net pozisyon veren tiner ne oyniyor?