AL 24/25 H:3 | Lyon 0-1 Beşiktaş | MS | 24 Ekim | TRT Spor

Bir tane mac vardi, Barcelona 90 dakkika surklase etmisti sonra deplasman takimi 1 atip kazanmisti.

Kimdi o

gedson filan hikaye golü atmış olsalar muhtemelen gedsonda oyundan cıkacaktı

pozisyon bulunca atmazsan rakibe cesaret verirsin

bukadar basit

Totnim’den puan alacamiz senaryo göremiyorum (üzülerek)
ben de ilginç bir şekilde o maçı kazanacağımızı düşünüyorum. favori olmadığımız maçlar için tasarlanmış bir kadromuz var gibi geliyor bana. öne geçip saçma sapan maçları riske atmamızın da sebeplerinden birini laubalilik olarak görüyorum. bir de derbi sonrası önümüzde uzun bir zaman olacak , maça iyi hazırlanabiliriz. kazandığımız senaryoda ilk 8 tamamdır zaten, beraberlik de 2 takımın maça çıkmadan kabul edeceği sonuç olabilir gibime geliyor.

Bjkli arkadaslarima hemen bi gaz gelmis. Sizi yenecez falan demeye basladilar. Bu macta 68 kere ceza sahasina girmisler. Naptilar sizin sahada piknik mi yaptilar diyorum. Maci izlesen en net ataklar bizdeydi diyorlar.

Seviyorum bu tiner kafalarini

ben de ilginç bir şekilde o maçı kazanacağımızı düşünüyorum. favori olmadığımız maçlar için tasarlanmış bir kadromuz var gibi geliyor bana. öne geçip saçma sapan maçları riske atmamızın da sebeplerinden birini laubalilik olarak görüyorum. bir de derbi sonrası önümüzde uzun bir zaman olacak , maça iyi hazırlanabiliriz. kazandığımız senaryoda ilk 8 tamamdır zaten, beraberlik de 2 takımın maça çıkmadan kabul edeceği sonuç olabilir gibime geliyor.
Jacobs yetisir umarim

Bence Utd Lyon rakibimiz falan lafları avuntu. Tottenham AZ Malmö Ajax bu maçların toplamında 2-3 puan alma ihtimalimiz hayli yüksek. Kiev'i bir şekilde yenip ilk 24'e gireriz, ilk 8 hayal

O statistikleri bulamadim

1000011563.webp

Bence Utd Lyon rakibimiz falan lafları avuntu. Tottenham AZ Malmö Ajax bu maçların toplamında 2-3 puan alma ihtimalimiz hayli yüksek. Kiev'i bir şekilde yenip ilk 24'e gireriz, ilk 8 hayal

RFS maçını alsak ilk 8’e son sıradan giriyoruz gözüyle bakıyordum. O bıraktığımız iki puan bizi çok üzecek.

15 puan yeterli gibi ama artık 6 değil 8 toplamamız lazım..

Geri
Üst Alt