⚽ AL 24/25 H:4 | Galatasaray 3-2 Tottenham | MS | 7 Kasım | TRT 1

1-3 kaybederiz. bizim bu maçtan ziyade az ve ajax maçlarından galibiyetler almamız lazım.

1730708480249.webp

İnşallah sakatlıkları/yorgunluğu filan derken full rotasyonlu kadroyla çıkarlar maça

Son maçın 442siyle çıkarsak yeniliriz. 3lü defans anca kurtarır. Bence Icardi'ye de hiç gerek yok aslında ama kesmeyi bırak oyundan bile alamıyor beyimizi tafra yapıyor diye.
bence de 3lü çıkmalıyız her türlü daha iyiyiz öyle

kaan-dav-abd
barış-sara-torreira-yunus-berkan
osimhen-mertens(icardi)

Son iyilestiyse diğer kisimda sakat yav son un burnley e mi ne orta sahadan alıp attigi bir mac vardi nedense oyle bir gol yiyecegimizin hissindeyim
Posteç Hoca Villa maçında 1-1'in asistini yaptıktan 5 dk sonra Son'u oyundan aldı baya bi morali bozuldu. Yerine giren Richarlison da asist yaptıktan 2-3 dk sonra sakatlanıp çıktı.
Ben ufak bir rotasyon bekliyorum Van de Ven sakatken Udogie'yi UEL'e harcamaz gibi geliyor. Davies başlar muhtemelen + Gray, Werner ve Bergvall bekliyorum ilk 11 de.

bence de 3lü çıkmalıyız her türlü daha iyiyiz öyle

kaan-dav-abd
barış-sara-torreira-yunus-berkan
osimhen-mertens(icardi)
Mertens Icardi'den akan oyunda iyi ama o da Sara'nın duran toplarını elleyip gollerden ediyor bizi. Takımdaki papazların yetkisini bir türlü azaltamadık.

İnş. Totnım rotasyonu abartır da alırız.

Osimhen tek forvet -> galibiyet
Icardi+Osimhen çift forvet -> beraberlik/yenilgi

Ben şansımızı böyle görüyorum.

Ligin kalitesi oyunu aşağıya çekiyor her zaman. Umarım bu maç kadro kalitemizi yansıtabiliriz.

Geri
Üst Alt