⚽ AL 24/25 H:4 | Galatasaray 3-2 Tottenham | MS | 7 Kasım | TRT 1

UEL kazanma sansimiz yuksekti bence, Icardi'nin sakatligi buyuk darbe vurdu. Ligi her turlu gotururuz ama Icardi'siz UEL zor olacak.

İlk 60 dakika oynadığımız oyunu en son 2000 li yıllarda uefayı alan kadro oynamıştı.Bayern maçından çok daha iyiydi.
Kesinlikle 4,5 yapmalıydık.Bunu yapsak hiç sorun olmayacak..Ama üçde kalınca bir şekilde ikiyi yiyince umut veriyoruz.Panik oluyoruz.Karşı takımda totenham sonuçda.

Şunu anladım ki biz güçlü takımlara karşı daha iyi oyun oynuyoruz.
Bunun en büyük sebebi bu takımların kadrolarının kuruluş amaçlarının yenmeye odaklı hücum odaklı olmasıdır.Ama bize göre daha zayıf takımların kadrosu daha fiziksel daha mücadeleci olunca zorlanıyoruz.Ona görede oyuncuların olacak.Dar alanda iş yapabilecek .Bizim kadro yapısı biraz daha iyi olsa bunlara karşıda zorlanmayız.

As kadroyla yedekler arasında çok ciddi fark var.Özellikle orta sahada.
Evet fark olur ama bu kadar fark olmamalı.Mesela torreria veya sara çıkıyorsa kerem olmuyor.kerem hızlı değil ,sert değil ama teknik olur pas hatası yapmazsın oda yok.Evet bu kadar kötü oyuncu değildi ama adam bitmiş.Fiziksel olarak zaten çok ağırdı.Çok net elden çıkarmalıyız.
Mesela tor veya sara çıktığında çok yetenekli olmasına gerek yok hızlı atlet bir oyuncu girse gene sorun olmaz.Şu kadroya bir türlü doğru kuramıyoruz.

Yahu 4-2-3-1 e dönmüşüz.Şu takımı top rakipteyken geride doğru durmasını sağlamak bu kadar zor mu.Anlamakta zorluk çekiyorum.Batsdan başlayarak Söyle oyunculara arkadaş..şunu doğru yapsak rakip 10 kişi her türlü pozisyona girer farkı açarız.

Yahu şu güzelim maç çok daha farklı bitmesi gerekirken neredeyse 3-3 bitecekti. kulisevskinin pozisyonunda kalbim durdu.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Herkes bu maçı çok büyütüyor, İngiliz takımlarının umrunda değil bu turnuva. Yarın Tote adını hiç bilmediğimiz 2-3 oyuncu ile çıkacaktır. Yapılan tüm analizler ideal kadroları üstünden ama öyle bir maç olmayacak.

Ferencvaros maçının ilk 11'inden 3 sakatları var, onların yerine bir oyuncu koyup çıkacaklar işte. Beraberlik ağır bassa dahi biz ciddi favoriyiz bu maçta.

Beklediğim şekilde geçti maç ve bence biz bundan daha az iyi oynasak bile bu maçı kazanırdık. Tottenham takımı ısrarla geriden top ile çıkmaya çalışıp bizim baskımıza boyun eğdi mesela bizden zayıf rakipler uzun vurup çıkarak bizim dengemizi bozuyorlar ama Tote bunu 1 kere bile denemedi.

Samsun'a şu ön alan presini yapalım desek gol de atarız, forse de ederiz ama kamyonla kontra veririz mesela.

Takıma gelecek olursak, tribünde takip ettim maçı. 45-65 arası kaçan gollerde bir ara üzülmeyi bile bıraktık o kadar çok ardışık gol kaçtı ki hissizleştik artık.

Takımın savunmayı önde kurması ve agresifliğini tetikleyen 1. unsur Davinson, top ayağımızda iken ne yaptığımıza karar veren ise Sara, bu 2 adam hakikatten biz de oynamayacak kadar iyi oyuncular. Sara çıkınca geçen yıl onun görevini üstlenen Demirbay'ın aslında ne kadar yetersiz olduğunu hissediyorsunuz bu da takımın yediği baskıya yansıyor.

İlk 8 için ciddi avantaj elde ettik. Kiev galibiyeti ile kalan 3 maçta 2 puan yani 15 puan ile son sıradan bile olsa ilk 8'e atarız kendimizi diye hesapladım çünkü şu anda 9. sıradaki takım 7 puanda ve hepsi birbiri ile oynuyor yani 4 maçta 8+ puan yapacak takım zor, olsa bile üstten alta düşen olabilir çünkü kek maçı olan 1-2 takım var.

Son olarakta İcardi sen bizim her şeyimizsin.

80 dakika pompadan sonra gusul abdest aliyordum Barisim
sinan-engin (1).gif

Hala soktayim ama.macin tekrarına bakamiyorum icim aciyor nasil girmez o toplar

büyük farka gitmesi gereken maçlar bazen çok başa baş kalıyor ne yazık ki. 60'da 5-1 olabilecek maç 3-2'ye gelince son saniye kulusevski'nin kötü şutuna kaldı iş. bence zeminin berbatlığı çıkardığı sakatlık belası dışında bu koşu ve son vuruşlarda da çok soru işareti yaratıyo. çime 1 ayda 2 kez dokunmak büyük ihtimal büyük risktir ama o riski karşılayabilecek bi dünya markası firma varsa ben bu milli takım arasında da bi girişimde bulunurum. sırf şu zemin bile üstüne bi de kara kış yiyen şu stadda 2. yarıda daha az maç oynayacağımız için sevindiriyor beni. işi o raddeye getirttiler hakikaten.

Geri
Üst Alt