⚽ AL 24/25 H:4 | Galatasaray 3-2 Tottenham | MS | 7 Kasım | TRT 1

Kupayı alsan CL otomatik geliyor. Sponsorlukta da elin güçlenir kozu doğru kullanırsan
orası öyle tabi - ben sonraki sezon katılım kafasına girmeden düşündüm. tartıya koydugunda AVL gelir diye değil avrupada ilerleyip istikrar kazanma yeri gibi bir şey benim gözümde.

Cehenneme Hoş Geldiniz falan yapsınlar diyecem de takıma da güvenemiyorum ki birader.

3 atıp şov da yapabiliriz 4 yiyip rezil de olabiliriz. Gerçi 2 kesin yeriz de...

Kesin bir gol yeriz bence de. Çok defansif hata yapıyoruz. Ama atak noktasında da iyiyiz, atarız yine. Bakalım.

İddaa analiz merkezi bizim muhtemel kadroyu görünce bizim oranı yükseltti kesin. Aşırı riskli kadro

Tottenham okadar güçlü degil diyorum sonra bakiyorum adamlar City'yi 2-1 yenmisler daha bir hafya evvel.

4-4-2 ise tadım kaçar yalnız.

Gönlümün iki yarısı. Gs çok daha ağır basar tabiki. Heyecandan acaip kafayı çektim. uyumaszssam maçı izleyeveğim

Cok heyecanliyim. Bu sezon hep cok heyecanliyim. Haydi Aslanlar.

Kazanacagiz.

8jk maçında 4 4 2 anlaşılır yeri vardı lakin bu maça sol beksiz 2 forvetle çıkmak intihar etmek demek

Hahahahaha kadroya bak yemin ediyorum dalga geçiyor bizle Okan. Aferin devam et böyle.

İcardi Osimhen Mertens’le çıkmış. 5 yaşındaki çocuğa sorsan o bile söyler böyle çıkılmayacağını. Ceza almak istemediğim için daha ağır konuşmuyorum 😡

Saçma sapak ilk çıkmış dalga geçiyor heralde herkesle Okan.

Geri
Üst Alt