⚽ AL 24/25 H:4 | Galatasaray 3-2 Tottenham | MS | 7 Kasım | TRT 1

Kazanırız inşallah. Hayırlısını yapmıştır hoca umarım
Hayırlı hiç bi işi yok bu adamın 1.5 senedir.oyuncu kalitesi ile alıyoruz ligi,avrupada oyuncu kalitesi ile zor.3-5-2 yi bu kadro ile totenhama karşı oynamak intihar

Köy takımı bile bu dizilişe yürüye yürüye 3 gol attı.

Allah inşallah yardım eder bu akşam. Yoksa son, porro, johnson gibi kanatların olduğu bir takımın barış ve yunusun kanat beki olarak oynadığı sisteme fark atmama ihtimali yok

Hayırlı hiç bi işi yok bu adamın 1.5 senedir.oyuncu kalitesi ile alıyoruz ligi,avrupada oyuncu kalitesi ile zor.keske hasan sas yapsaydı 11i,çok mantıklı konusuyo yorum yaparken.3-5-2 yi bu kadro ile totenhama karşı oynamak intihar
3-5-2 doğru kadroyla intihar olmaz ama kanat beklerde yunus ve barışla 10 numarada mertens ile defansif olarak çok zayıf kalıyor

Şansımız herifler en iyi oyuncuları yedekte.Yarı rotasyona karşı oynayacağız.Full 11 olsalar bu taktiğimize karşı 4+gol görürdük.

okan hocanın gs'mizi sürüş

Sergen bile 20 sene sonra futbolu çözdü bazı futbol cahilleri çözemedi

Bu rezillik de size yeter

1 kere bile geçiş yersek ve burada istifa dediğimde utanmadan abartma diyen olursa büyük olay çıkar şimdiden uyarıyorum

bu trtnin saha ortası fetişi nedir yav

tottenham kim arkadaşlar?

boktan ingiliz futbolunun bizim karşımızda şansı 0

Ben 3-1 aliriz diye hissediyorum, bakalim hayırlısı inşallah

içimden bir ses bu sezon AVL de harbi ciddi kupa yolu belirirse önümüzde bu heriflerle tekrar karşılacağız diyor.

kafamda sürekli şu tekrarlıyor tüm maç boyu

Olley duran top - haydi sara güzel orta
*Orta defanstan döner eder*
Eyvah apo koş geri koş koş koş
*top kaparız - faul alırız*
olley duran top....

Calha no sai perche
Tu non segnavi mai
İdolo neroblu
Hakan Calhanoglu

evren göz sakallarla yıllar öncesinin "müzik yelpazesi" sunan çaprak mikrofon tutan adama benzemiş.

Şu bok gibi zeminden bıktım artık. Bu stadın altı harbiden bataklık heralde.

Geri
Üst Alt