⚽ AL 24/25 H:4 | Galatasaray 3-2 Tottenham | MS | 7 Kasım | TRT 1

Ideal ilk 11 kurun, ben kuramiyom arkadas hep eksik cikiyor

Osimhen yoksa

Muslera
Kaan Davinson Apo
Jelert Sara Torreira Berkan
Barış Icardi Yunus​

Jelert'i Samsun maçında oynatmam bu arada.
Aslında bu maça Şuayip, Samsun'a da Icardi ile falan başlamak lazım ama Icardi 2 maçta 180 dkdan az oynarsa olay çıkaracağı için Okan kesemez.

Normalde ingiliz takımlarından korkmam ancak bu takım tam bize ters bir futbol oynuyor acayip hızlı çııkıyorlar ve bunu ingiltere de yapabiliyor. Çok iyi ön alan baskısı yapmamız lazım bayern maçı gibi yoksa mümkün değil kazanmamız hayal kurmayalım.

En mantıklı bu bence
Jakobs keske yetisebilse

———Osimhen———
-Yunus-G.Sara-Baris-
——Kaan-Torreira——
Jakobs-Abdül-Sanchez-Jelert

Ve ya 4-3-3 (favorim)

Yunus-Osimhen-Baris
Kaan-G.Sara-Torreira
Jakobs-Abdül-Sanchez-Jelert

Abdülün yerine Nelsson olabilir

Yedek bek yok, yedek kanat yok, ziyechi saymiyorum herif yürüyerek top oynuyor

İddaacıların error verdiği maç. Yenileceğimizi düşünmüyorum ama hiçbir sonuç sürpriz olmaz.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu maça mertensle falan başlarsak elek ederler bizi umarım düzgün kadroyla çıkar hoca

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Premier Ligin en tempolu takımına karşı oynayacağız. Young Boys gibi düşük kalite takımın bizi ne hallere soktuğunu göz önüne alırsak Young Boysun streoidli versiyonu olan Totenhamın neler yapabileceğini öngörmek zor değil. Asla tempo yarışına girmemeliyiz ve presi doğru yapmalıyız. Bjk maçındaki gibi langır lungur bir futbol oynarsak 4lük oluruz. Okan hoca için bu sezonun belki de en büyük sınavı olacak bunu alnının akıyla geçebilirse Uefa kupasını ciddi ciddi hayal etmeye başlayabiliriz çünkü bu ligde bize Totenhamdan daha büyük sıkıntı çıkarabilecek bir takım yok.

3A5AA350-4013-4D71-93EC-BE293529D1D9.webp

Dünkü şoku atlattık sanırım

Full konsantrasyon

barış - osimhen - icardi - batsh

4'lü forvetiyle tarih yazacağız

Jakops eğer yetişiyorsa bu maça;

Muslera
Sanchez Nelsson Apokerim
Yunus - Torreira - Sara - Jakops
Mertens
İcardi Osimhen

Geri