Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.426
- 51.438
- 3.683
Tottenham'ın ilk 11'indeki forveti Harry Kane'den daha çok Gol atmış Tottenham Altyapısı'nda yav 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kazaninca ; okan hoca x oyuncuya dua etsin yoksa yenilirdik loadingvırvırvır konuşup o niye oynamıyo bu niye oynuyo boş boş negatif basmanın anlamı yok maçın heyecanını yaşayın 2 saat izleyip susun ya
kazanınca bile öyle olmasaydı daha rahat kazanırdık şunu yaptı maçı zora soktu ruh hastası mısınız yav siz
Biz taraftarız Barış'ım, bizim temennilerimiz olur, arada teknik taktik konuşursun. Ama sürekli birilerine sövmek için akıl sınırlarını zorlayacak şeyler yazmaya başlarsak orada artık futboldan uzaklaşmak gerekir.Osimhen icardi mertens 3 lusu oynayacakmis. İnsan ben ne yapıyorum der. İnşallah yeneriz
Heee o kadar Galatasaraylıyım ben.o kadar Terimsporlu degilim.Okan burugu zerre önemsemiyorum,eleştiriye gelmeyip ayni hatalari yapan ve asla gelişmeyen birine benim edecek kufrum yok. Galatasarayi önemsese aynı hataları yapmazdı.berkan ve kaanla mutluluklar size,akşam yunus ve saraya kalır ihale.davinson suçlu olur falanCiddi ciddi bunu beklediğini düşünüyorum. Şöyle sağlam bir yenilelim de Okan'a küfredelim. Bu mudur kafa?
Benim de bu laflara söyleyebilecek bir şeyim yok. Acil şifalar diliyorum.Heee o kadar Galatasaraylıyım ben.o kadar Terimsporlu degilim.Okan burugu zerre önemsemiyorum,eleştiriye gelmeyip ayni hatalari yapan ve asla gelişmeyen birine benim edecek kufrum yok. Galatasarayi önemsese aynı hataları yapmazdı.berkan ve kaanla mutluluklar size,akşam yunus ve saraya kalır ihale.davinson suçlu olur falan
Benim ne kadar iyi Galatasarayli olduğumu anlasaydin onu yazmazdin.Benim de bu laflara söyleyebilecek bir şeyim yok. Acil şifalar diliyorum.
Su 3 lu ve arkasında berkan ve kaan.ne güzel hayaller kurduruyor.bile bile ladesOsimhen icardi mertens 3 lusu oynayacakmis. İnsan ben ne yapıyorum der. İnşallah yeneriz
Sen şu genellemeleri bir bırak önce. Ocu bucu geç bunları.Benim ne kadar iyi Galatasarayli olduğumu senelerdir anlamadiysan onu yazmazdin.
Şifa söz konusu bisey yok,doğruları yazdım.aksam günah keçisi bulursunuz,hoca diisnda herkes suçlu zaten.Okan buruk destekçisi değilim,olmayacağım da
E abi baris ve kaanla ne bekliyorsun?hangi akıl sınırı?6 tane yersin yazilan kadro ile.kasimpasa ve rfs yetmedi mi hatalar icin?totenham aston villa maçını izledin mi sen?son, porro ve johnson 11 başlayacak ve bu da bizim için çok kötü haber.en önemli silahı kanatlarBiz taraftarız Barış'ım, bizim temennilerimiz olur, arada teknik taktik konuşursun. Ama sürekli birilerine sövmek için akıl sınırlarını zorlayacak şeyler yazmaya başlarsak orada artık futboldan uzaklaşmak gerekir.
Adamın elinde geniş kadro yok. Jacobs olsa zaten sola direkt onu yazacak, yazamıyorsa sakattır. Sağ tarafta Kaan'ı oynatıyor çünkü Kaan'ın oyun aklına güveniyor. Jelert de ne zaman oynasa tam aksine güvensizlik veriyor. Düzelsin oynasın Jelert'e geçelim ama el bombası gibi davranmaya devam eder ve istemeden takımı baltalarsa o zaman bu eleştirinin bir anlamı kalıyor mu?E abi baris ve kaanla ne bekliyorsun?hangi akıl sınırı?6 tane yersin yazilan kadro ile.kasimpasa ve rfs yetmedi mi hatalar icin?totenham aston villa maçını izledin mi sen?son, porro ve johnson 11 başlayacak ve bu da bizim için çok kötü haber.en önemli silahı kanatlar
Al iste,hakarete bak.Bana fatih hoca ovdureceksin zorla.O bitik dedigin adam namaglup cikti uefada gruptan ve kalsa kimbilir nerelere gidecekti avrupada berkan ve cicaldau ile.onun aldirdigi boey,baris,kerem ve nelsonla sampiyon olduk ve paralar kazandik.Kulubun efsanesine saygı duymak,eriyip bitmek gerizekalilik değildir.Sen şu genellemeleri bir bırak önce. Ocu bucu geç bunları.
Ben Okancı mokancı falan değilim, senin Fatih Terim'in kulübe en zarar veren haline bile ölüp bittiğin gibi herhangi bir adama o derece kendimi kaptıracak kadar aptal değilim.
Takım yenilsin diye bekleyen Galatasaraylı falan değildir, takım yenilsin de bir güzelce hocaya, oyunculara, yöneticilere söveyim diye bekleyen de Galatasaraylı falan değildir. Sen bu kafadaysan sen de değilsin.
Futbolun ne için oynandığını bile unutacak kadar aklını yitiren varsa tekrar söylüyorum takip etmeyin kardeşim.
Jelert son maçta solbekte iyi sinyaller verdi gayet.su maçta risk alıp sürer ve kazanırsa sezonu da kazanır jelert.Kaanin oyun aklı bu maçta yetmez.Vucutu bitik bekte oynamak için.Jelertin 11 başlama motivasyonu ile daha da iyi oynayacağını düşünüyorumAdamın elinde geniş kadro yok. Jacobs olsa zaten sola direkt onu yazacak, yazamıyorsa sakattır. Sağ tarafta Kaan'ı oynatıyor çünkü Kaan'ın oyun aklına güveniyor. Jelert de ne zaman oynasa tam aksine güvensizlik veriyor. Düzelsin oynasın Jelert'e geçelim ama el bombası gibi davranmaya devam eder ve istemeden takımı baltalarsa o zaman bu eleştirinin bir anlamı kalıyor mu?
Şaşırtmıyorsun ha. Bir insan 15 yıldır kendini hiç değiştirmez mi, geliştirmez mi? Daha da şahsi girmiyorum.Al iste,hakarete bak.Bana fatih hoca ovdureceksin zorla.O bitik dedigin adam namaglup cikti uefada gruptan ve kalsa kimbilir nerelere gidecekti avrupada berkan ve cicaldau ile.onun aldirdigi boey,baris,kerem ve nelsonla sampiyon olduk ve paralar kazandik.Kulubun efsanesine saygı duymak,eriyip bitmek gerizekalilik değildir.
ben Galatasarayin yenilmesini bekleyecek ve de isteyecek kadar da gerizekali degilim.sen beni tanımamışsın işte,burda bunu yazacağın son kisiyim.iyi forumlar