⚽ AL 24/25 H:4 | Galatasaray 3-2 Tottenham | MS | 7 Kasım | TRT 1

Kaan'ın 18. dakikada Son'a yaptığı müdahaleden sonra sarı kart aldığını görür gibiyim. Her ne kadar ağır bir şekilde eleştirsekte şu yoklukta Jelert'in oynaması daha iyi olabilir.

Herkes teknik direktor olmus anasini satayim.

Hic maci izleyim zevk alayim, heyecanli sekilde maci bekleyen yok mu?

Biraz kendimize gelelim. Böyle maçlarda yüreğini koymazsan, istersen 12 kişi oyna fark etmez.

Rotasyon yapmayan adi bir adamdır

şu oynarsa kazanırız
bu oynarsa kaybederiz
o oynarsa berabere

Heee o kadar Galatasaraylıyım ben.o kadar Terimsporlu degilim.Okan burugu zerre önemsemiyorum,eleştiriye gelmeyip ayni hatalari yapan ve asla gelişmeyen birine benim edecek kufrum yok. Galatasarayi önemsese aynı hataları yapmazdı.berkan ve kaanla mutluluklar size,akşam yunus ve saraya kalır ihale.davinson suçlu olur falan
Hoop Kaan a laf yok. Muhteşem bir joker.

Berkan sanki müthiş savunmacı. Hem gol yedirir hem gol attıramaz. En azından Yunus gol yedirse de gol attırır.

En iyi oyuncularımızla sahada olmalıyız. Her zaman.

Kaleye otobüs çekelim istiyorsanız hiç utanmayalım da.

Onlar bizden çekinsin, biz onlardan değil.

Benim ne kadar iyi Galatasarayli olduğumu anlasaydin onu yazmazdin.
Şifa söz konusu bisey yok,doğruları yazdım.aksam günah keçisi bulursunuz,hoca diisnda herkes suçlu zaten.Okan buruk destekçisi değilim,olmayacağım da
Olmazsan olma, kimin umrunda. Okan rekorları kırıp duruyor.

Sen belli ki mağlubiyet bekliyorsun. Ama daha çok beklersin.

Herkes teknik direktor olmus anasini satayim.

Hic maci izleyim zevk alayim, heyecanli sekilde maci bekleyen yok mu?
1000014062.webp

Son,johnson ve porro kanatlardan gelince böyle bekliyoruz heycanla

Berkan sanki müthiş savunmacı. Hem gol yedirir hem gol attıramaz. En azından Yunus gol yedirse de gol attırır.

En iyi oyuncularımızla sahada olmalıyız. Her zaman.

Kaleye otobüs çekelim istiyorsanız hiç utanmayalım da.

Onlar bizden çekinsin, biz onlardan değil.
Yunus porro ve johnsonu tek başına nasıl savunacak?mertens oynayip duran toplara konacak bi de,abovv.tek gol silahı da öldü

Maç öncesi 1 hakemleri araştırayım dedim :D Maç'ın hakemini Belçika Ligi taraftarları beğenmiyo.Eyyamcı diyolar Cüneyt Çakır tarzı 1 hakemmiş kendi Ligler'inde ama Avrupa Maçları'nda iyi 1 hakemmiş :D Hatta kendi Ligi'nde kolay Penaltı vermeyen 1 hakemken Avrupa Maçları'nda Varla olan iletişimi daha iyiymiş :D Var Hakem'i ise Penaltı ve Kırmızı Kart Konusu'nda daha iyiymiş yorumlara bakıldığında :D

Maç öncesi 1 hakemleri araştırayım dedim :D Maç'ın hakemini Belçika Ligi taraftarları beğenmiyo.Eyyamcı diyolar Cüneyt Çakır tarzı 1 hakemmiş kendi Ligler'inde ama Avrupa Maçları'nda iyi 1 hakemmiş :D Hatta kendi Ligi'nde kolay Penaltı vermeyen 1 hakemken Avrupa Maçları'nda Varla olan iletişimi daha iyiymiş :D Var Hakem'i ise Penaltı ve Kırmızı Kart Konusu'nda daha iyiymiş yorumlara bakıldığında :D
Nereden arastirma yapiyorsun üstad

Maçı kafamda 3 kere oynadım her defasında kaan'ın karanlık gölgesi gözümün önüne gelip duruyor. garip bir şekilde sadece kaan'ı imgeliyor zihnim, apo kerime bile karışmıyor. Kaan sen bu topraklara uygun bir adam değilsin kardeşim kabullenemiyor bilinçdışım seni. Seneye sana bay bay dememiz dileği ile sevemedim seni bir türlü.

Geri
Üst Alt