⚽ AL 24/25 H:4 | Galatasaray 3-2 Tottenham | MS | 7 Kasım | TRT 1

Ben beğendim. Eğer Avrupada söz sahibi olmak istiyorsak, en iyi iki golcümüzü birlikte oynatarak göz dağı vermemiz lazım.
katılıyorum fikren ama tottenham'a karşı göz dağı verecek oyun o şekilde midir - biraz daha rakibin artılarını tartarak mı olmalı ordayım.

herifler hızlı ve geçiş hücumda baya iyiler- biz kaç haftadır apokerim ne işi var ileride ya da topla ama açıldı diyoruz. son iki maç çok yapmadı ama endişe verici bir detay bende.

şöyle br durumda var

tottenham 3te 3 9 puan şu an

bizden sonraki fikstürü

Roma
Rangers deplasman
hoffenheim deplasman
Elfsborg

çok çok rahat ilk 8 yapacaklar zaten - bu nedenle bizim maça daha temkinli yaklaşabilirler. Kazanmak zorunda değiller aslında.

bu detaydan galibiyet umudum var

ama "yenemiyorsak yenilmeyelim" fikride gayet önemsediğim durum bu maçta.

,,,,katılıyorum fikren ama tottenham'a karşı göz dağı verecek oyun o şekilde midir - biraz daha rakibin artılarını tartarak mı olmalı ordayım.

herifler hızlı ve geçiş hücumda baya iyiler- biz kaç haftadır apokerim ne işi var ileride ya da topla ama açıldı diyoruz. son iki maç çok yapmadı ama endişe verici bir detay bende.
Tottenham ı fazla büyütmemek gerek. son maçlarda iyi oynadılar ama gerisi bom boş

şöyle br durumda var

tottenham 3te 3 9 puan şu an

bizden sonraki fikstürü

Roma
Rangers deplasman
hoffenheim deplasman
Elfsborg

çok çok rahat ilk 8 yapacaklar zaten - bu nedenle bizim maça daha temkinli yaklaşabilirler. Kazanmak zorunda değiller aslında.

bu detaydan galibiyet umudum var

ama "yenemiyorsak yenilmeyelim" fikride gayet önemsediğim durum bu maçta.
puan alırsak zaten anca totenham sayesinde olur,hocadan kaynaklı bi zafer mümkün degil

Bu maçı alırsak muhtemelen haftayı ilk 3'te kapatırız ve bundan sonrası için önümüz çok açık olur. Kazanmaktan başka çaremiz yok.

Tottenham ı fazla büyütmemek gerek. son maçlarda iyi oynadılar ama gerisi bom boş
o kdarda değil yav

büyütmekten ziyade iyi takım .

ingilizler avrupa kupalarında saçmalıyor biraz kendi liglerindeki futbola göre tabii de bomboş diyemem yav.

yenersek bomboş bir takım yenmeyeceğiz yani - kupa favorilerinde belki en çok oy alacak takımı yeneceğiz.

çok karamsar bakıyorsun oyuncu hoca özelinde.
Benim oyuncularla problemim yok.berkanin gelişiminden de mutluyum ama kaan ayhan ortasahada verimli,boylesine onemli macta gidip 3-5-2 sag stoper ya da kanat beki oynatmak sacmalik.Yunus ve baris kanat beki,mertens de ilk 11 basliyor.ve tek gol silahımızi elimizden alan mertense hala sözü geçmeyen biri var kenarda.nasil bi beklentim olsun,ne oynatmış ki ne bekleyim?elfsborg macinin ilkyarisi müthişti,ikinci yarısı ağzımıza etti herif

Umutsuz olanlar kenara baktığı için umutsuz,ordaki birader akşam ne fantezi deneyecek diye bekliyoruz

Kazanirsak avrupa liginde 9 galibiyete ulasan ilk teknik direktör olacak Okan hoca yani yine bir rekor firsati var

vırvırvır konuşup o niye oynamıyo bu niye oynuyo boş boş negatif basmanın anlamı yok maçın heyecanını yaşayın 2 saat izleyip susun ya

kazanınca bile öyle olmasaydı daha rahat kazanırdık şunu yaptı maçı zora soktu ruh hastası mısınız yav siz
yenilgi durumunda foruma girilmez

futbol üstadı doluyor bir anda forum

Geri
Üst Alt