⚽ AL 24/25 H:4 | Galatasaray 3-2 Tottenham | MS | 7 Kasım | TRT 1

Tottenhama da kötü takım muamelesi yapmasın kimse premier ligin en iyilerinden geçen sezonki Bayern maçına benziyor o zaman atamamıştık bugün attık çünkü osimhen var

maç konusunu eziklerin postlarıyla kirletmeyelim.

maçı biraz tutalım önce
sonra önden birini alırsak öncelik mertens'te olur gibi geliyor bana
hem kartı var hem de yaşı malum
jelert'i ya da berkan'ı kenara atıp yunus'u mertens'in yerine çekebiliriz ilerleyen dakikalarda.

İlk yarılarda Okan Buruk

1731005379212.webp

jakobsu çok özledim, o da olsa
pozisyon vermeyecez

Sezonun en iyi ilk yarılarını 3-5-2 ile oynadık.
Bu sistemin tutmasını çok istiyorum
İnşallah ikinci yarıda aynı şekilde devam ederiz
bence ofansif olarak tuttu defansif olarak pek yeterli değiliz stoperlerden açıkçası birtek shancez yeterli. zaten 3-5-2'nin en temel taktiği önde baskıdır, arka zayıf kalır vakti zzamanında İtalya milli takımı Brezilya ve Almanya ile oynarken, 3 mü yiyecekler 5 mi yiyecekler diye konuşulurken ikisinde 3-5 atıp yolladı evlerine. topu ileride tut defansta kabul etme ve en önemlisi şu defanstan çıkarken gereksiz çalım atma. ortasaha'da veya kendi ceza sahana yakın noktalarda çalıma çıkarsan adam temastan çekinmez, en fazla faul olur. Çalımı rakip cezasahası ya da yakının da yapacaksın o zaman kontrolü temas yapması gerekir bu da hataya zorlar eğer kaçırırsa atak olur ya da gelip sana faullü müdahale de bulunur. en mükemmel şekli ile müdahale de bulunursa zaten defansın dağınık yakalanmayacaktır çünkü oturmuş şekilde atak pozisyonunda olacaksın ama kalkıp defanstan çıkarken atağa çıkarken çalım denersen defans sabaha karşı işten gelen fahişe gibi orasını burasını dağıtmış şekilde yakalanır, yediğimiz goldeki gibi saçma sapan bireysel hatalar zinciri de takip eder.

skora yatınca genelde oyunu tutamıyoruz umarım yine öyle olmaz

nerdeyse "koyayım BBsine alın şu herifi" moduna sokacak beni osimhen.

Geri
Üst Alt