⚽ AL 24/25 H:4 | Galatasaray 3-2 Tottenham | MS | 7 Kasım | TRT 1

Jakobs,ziyech ve sallai bu takımda 11 olur.baris uzun süre dinlenmeli

Vallahi migdem bulaniyordu son dakikalara girdigimizde, artik stresden midir nedir, maç bitti bir sey kalmadi.

Bunlar mı 10 kişi kaldı biz mi anlamadım

Ağız tadıyla maçı izleyip bitirecekken yine yürekler ağızda bitirdik maçı

1731009141363.webp

Harika top oynadık maçın hakkı 7-1 falandı İcardi'nin sakatlığı can sıktı ama yapcak bir şey yok
Aslında şöyle bir lüks var elimizde İcardi sakatlandığı durumda elimizde Osimhen var haydi çift forvet devam mı etmek istiyorsun Batshuayi var elimizde

Artık 1 kere de İcardi tamamen iyileşsin de öyle dönsün artık

Abi olmuyor böyle psikolojik destek falan lazım sanırım. Bir değil iki değil... iki fark yakalamayalım yada rakip 10 kişi kalmasın, maçı anında kafada bitirip kimi şahsi oynuyor kimi artistlik yapmaya başlıyor, hoca iyice saçmalıyor. Buna artık biri dur desin! Sevinemiyorum çünkü ilk 60 dk şunu oynayan takım o kupayı alır ama bu kafayla imkan yok. Barışın son iki dakikada attığı saçma sapan şut gollerden daha çok anırttı, ev ayağa kalktı. Yapmayın şunu beyler okuyorsanız buraları yapmayın! Bu oyunu oynayan adamların amatöre bağlamasını hazmedemiyorum

Icardi gününde değildi ama büyük tehditti.normalde mertens ve davinsonun paslarini yazardı tekte sutuyla ama olmadi.osimhenin pas çıkardığı pozisyonda osimhen vurmaliydi,koseye plase.digerlerini de kaleci ve savunma çıkardı zaten arkadaşlar.

Geri
Üst Alt