⚽ AL 24/25 H:4 | Galatasaray 3-2 Tottenham | MS | 7 Kasım | TRT 1

Kolenhanglılar geçen yıl bizim maçtan sonra baya bişi araklamışlar tribün eğlenceleri için

mac sonu bahanelerde nasıl sacma bahaneler bulacak acaba hocamız
Hiçbir şey demesine gerek yok. Evet, değişiklikler de patlattı ama şu maçın fişini daha ilk yarı çok ama çok rahat bitirebilirdik. Ben bu kadar baskın oynayıp, bu kadar çok gol kaçırıp da yüksek vites oynadığımız bir Avrupa maçı hatırlamıyorum. Okan Buruk döneminin en iyi oyunlarından birisi olabilir sahada gördüğümüz. Herkesin aklında kalan o 45 dakika aralıksız pres yaptığımız 2013 Kopenhag maçı falan bu oyunun yanında hiçbir şey cidden. Helal olsun takıma, tarihi bir fark kaçtı

ilk 60 dkda abartısız tarihi farkla inanılamz bir skor olabilecekken yani son 30 dk berbat ötesiydik - hala kabus gibi yani

10 kişi kalmasalar demek yenilecektik.

neyse travmadan sektik - sevinme vakti.

AVL lider pozisyonu enfes oldu.

ama mesela yarı final - final gibi maçlarda gene bu kafada olursa ağlayabiliriz.

K.paşa maçı gibiydi ya sonu öyle bir yer etmişki bende havaya zıplayamadım yendik diye.

zaten biraz öyle oluyor - Coşuyorsuz ama galibiyetle sevince boğulacakken "off gene gidiodu" gibi stres kafası sağlıklı durum değil.

Osimhen'i çıkardığı için laf ediliyor da. Osimhen'in bu hafta takımla 1 antrenman yaptığı ve sakatlık riski olduğunu onun için özel çalışmalar yaptığını unutuyor bazı arkadaşlarımız sanırım.

İcardi sakatlığı Okan hocayı rahatlatmıştır. İnşallah uzun sürmez. Ama sıkıntılı bir durum oldu gibi.

Mükemmel galibiyet ve şu maça üzüldüm farklı kazanamadığımız için üzüldüm.
Kötü oynadığımizda maç kazanıyoruz rakip takım oyuncularına göre ilahi bir güç bu ama bu ilahi güç bize rahat maç izlettirmiyorda.
4. Golü nasıl atamadık anlamış değilim

Gecen sene Bayern'e aynisini oynayip atamadik, bu sene bunlara 3 tane attik, 10 olurdu.
Bir gun birisini denk getirip Liverpool'un adini hatirlamadigim bir takima attigi gol rekorunu kiracagiz.

Arkadaşlar ikinci yarı bütün aslar girdi ama olduremedik adamlari,4 ve 5 gelmedi bi türlu..ne yapalim?icardi gununde değildi,kaleci kaç tane çıkardı!bi de barisla ugrastik

Geri
Üst Alt