⚽ AL 24/25 H:4 | Galatasaray 3-2 Tottenham | MS | 7 Kasım | TRT 1

Su bir gercek, takim isterse muazzam oynuyor. Arkada bos biraktigimiz aciklari göz yumarsak tabi.
Oyuncularin tamamem kendi insitiyafina kalmis bisey. Canlari isterse neler olabiliyor görüyoruz. Sonraki Uefa macinda basit bir takimda isler tam tersine dönerse sasirmamak lazim.

Jelert fizik olarakta artik hazır duruyor.oynat artık okan buruk

Bayern'e oynadığımız 60 dkya Tottenham'a oynadığımız 60 dk da eklendi artık. Osimhen olduğu için atabildik bu sefer. Bu kadar gol kaçırdığımız bir maç hatırlamıyorum.

Lan o dragusin de iyi stoper ha!!herif ayı gibi

Ekli dosyayı görüntüle 267492
Yine cok az kosmusuz, herifler korner kullanamadi
Tottenham bizim kaleye kadar gelemediği için geriye koşmamıza gerek kalmadı. İlk 70 dakika Pes 'de Antrenman Modu vardı 11 kişiyle 5 kişiye karşı filan rakip kaleye hücum çalıştığın onun gibi bişey izledik

Şu 60-70 dakika filan rezil ettik gerçekten Tottenham'ı

Herkes hocaya falan salliyor, bir de ben deneyeyim.

3 gol atmasaydik 0-2 yenilirdik he mi?

Cidden kötü bir şey söylemiyoruz
60-65’e kadar her maçı güzel oynuyoruz zaten
Benim dediğim 60-65’te bazı oyuncular artık düşmeye başlıyor
skor üstünlüğü varsa 60-65’te ortasahayı üçlese inan bana pozisyon vermeden hatta üstüne de daha atarak rahat rahat bitiririz maçları
Ama takımı karman çorman ediyor, mesela 3-1’ken bu risk alınmaz
Adamlar 11 kişi kalsa alırlardı bu maçı
Adam boş kaleye normal vursa puanı vermiştik zaten bu riski aldığımız için

Ikinci yarı 6 tane kacti.torreira bile atacaktı dragusin engel olmasa.yunus 2 tane golden oldu,osimhen bir kafa bi ayak 2 tane kaçırdı,icardi 2 tane kaçırdı. Barışın atmadığı paslar var daha

7-8 olacak maça limon sıktı herif üstüne icardi de sakatlandı. Keyfimizin içine etti

Tarihi fark kaçtı icardi desen can sıktı sevinemedim valla

Geri
Üst Alt