⚽ AL 24/25 H:4 | Galatasaray 3-2 Tottenham | MS | 7 Kasım | TRT 1

Yediğimiz iki gol Yunus'un takip etmesi gereken ismi takip etmemesi sonucu bu arada. Yunus bunu çözmesi lazım, Elfs maçında da golü yedirmişti.

İkincide 65-70 metre adam kovaladı açık kapatmaya çalıştı
İkinci pasta da takip etti
Üçüncüde çok yoruldu bitti artık, bıraktı, adam çizgiye indi

Futbol muazzamdı ama skor ve maçı bitiriş şekli bu futbola göre mutlu etmedi bile denebilir. Bu takımın gol kaçırma olayı inanılmaz boyutlarda son 3 sezondur 1-2 maç hariç tüm maçlarda atabileceğimizden az gol atmışızdır muhtemelen. Icardi'nin durumu ise epey can sıktı umarım çok ciddi değildir. Tottenham'ı yenebiliyorsak ilk 8 hedefi koyulması artık çok mümkün diğer maçlardan 6-7 puan alındığı takdirde o hedefe ulaşılabilir gibi duruyor.

Son düzenleme:
1731010390187.webp

Abi olmuyor böyle psikolojik destek falan lazım sanırım. Bir değil iki değil... iki fark yakalamayalım yada rakip 10 kişi kalmasın, maçı anında kafada bitirip kimi şahsi oynuyor kimi artistlik yapmaya başlıyor, hoca iyice saçmalıyor. Buna artık biri dur desin! Sevinemiyorum çünkü ilk 60 dk şunu oynayan takım o kupayı alır ama bu kafayla imkan yok. Barışın son iki dakikada attığı saçma sapan şut gollerden daha çok anırttı, ev ayağa kalktı. Yapmayın şunu beyler okuyorsanız buraları yapmayın! Bu oyunu oynayan adamların amatöre bağlamasını hazmedemiyorum
Disiplinsizlik ciddiyetsizlik işte.

sorun o değil yav - kaçırdığı kadar attı sonuçta hatta dediğin gibi çok zordu attığı goller.

ben takımın hali son 20 dk başlayıp ezen takımdan çok uzak kalıyor.

4ü atsak maç evet kopabilrdi ama skor yakın olunca karşı tarafta inatçı olunca sıkıntı yaşıyoruz ve bu her maç oldu nerdeyse

haliyle bizle oynayan öyle ya da böyle kopmuyor maçtan.

allahtan 10 kişi kaldılar valla billa .

K.paşa maçı bende ağır hasar bıraktı - tüm zorlu maçlar benzer gidiyor. derbiler allhatan öyle olmadı hiç - bu hakemlerle felaket senaryosu.

demirbay falan geçmiş ola yani - onu oynatmam efe akman oyantırım çok ciddi diyorum. adam girince oyunun skorun vs farkında diil hala davinsona topuk pası bırakıp depar attırıyor dk olmuş 80.
Yedeklerin ziyech harici yetersiz ve okan buruga bisey diyemiyorum o noktada.nelson ve demirbay kötü halde.jelert iyi halde.jakobs ve sallai olsa zor olmazdi son 20 dk

hangi cv ile girmiş bu işe bu kadın inanılır gibi değil

İşte böyle, her sene böyle, İngilizlere böyle k.......

Yedeklerin ziyech harici yetersiz ve okan buruga bisey diyemiyorum o noktada.nelson ve demirbay kötü halde.jelert iyi halde.jakobs ve sallai olsa zor olmazdi son 20 dk
sallai AVL listesinde olsa BAY başlamazdı bugün maça zaten.

ziyech umutsuz vaka açıkçası.

fakat okan hocanın yapması gereken en büyük şey - skor var - yoruluyoruz derken tempoyu kendimiz düşürüp maçı soğutmalıyız.

taca kitle topu ne bileyip ayakta tut sinir edip faul al gibi gibi işler lazım. o zaman cidden çok güçlü takım olacağız komple.

ama dediğin gibi iş yapacak yedekler lazım. Demirbay yerine 50 kere Eyüp isterdim mesela.

sallai AVL listesinde olsa BAY başlamazdı bugün maça zaten.

ziyech umutsuz vaka açıkçası.

fakat okan hocanın yapması gereken en büyük şey - skor var - yoruluyoruz derken tempoyu kendimiz düşürüp maçı soğutmalıyız.

taca kitle topu ne bileyip ayakta tut sinir edip faul al gibi gibi işler lazım. o zaman cidden çok güçlü takım olacağız komple.

ama dediğin gibi iş yapacak yedekler lazım. Demirbay yerine 50 kere Eyüp isterdim mesela.
Çirkef takım olmalıyız,o da hocanın agresif olmasi ve oyuncularla alakalı biraz abi.transferleri belki ona göre yapmali

Geri
Üst Alt