⚽ AL 24/25 H:4 | Galatasaray 3-2 Tottenham | MS | 7 Kasım | TRT 1

1731016025608.webp

Osimhen 6 gol atabilirdi,oyle bi macti.ve bu sefer o çok gol kaçırdığımız maçlardan birini kazandık.rakibi hic biriniz de izlememiş son maçlarda.en önemli oyunculari udogue ve van der ven yoktu.richarlisonu ben o kadar beğenmiyorum.bizde de jakobs ve sallai yoktu.ustune kanat beksiz çıktık ve ikinci yari totenham bütün aslari oyuna aldı!şu umutsuzca yorumlari bırakın.ezdin adamları bissouma,70 milyonluk madison,ikinci yarı bentancur ve kulusevski demeden sara ile ezdin

Son düzenleme:
Anlamiyorum. Sanchez ile Apo topla ileri cikiyorlar, ne Yunus ne Baris kacmiyor oyle bekliyorlar. Rakip zaten onlarin topla cikmasini iatiyor. Ne yapacaklar yani altipasa kadar yop mu surecek bunlar?

Katılım 4,3 milyon euro
Galibiyet 450 bin euro beraberlik 150 bin euro
İlk 8 ile çıkarsak 2,5 daha gelir sanırım Allah bereket versin. 10 m euro yakın kazanç olur.

Hakem katiksizdi yalniz. Biz 3-1 one gecene kadar hep onlara calisti. Sonra saldi. 3-2 olunca gene yon degistirdi adi herif.

şaka maka kerem açısından "ulan şunuda yapsa" dediğimiz şeyleri yunus yapıyor

ters içeri girme topla - uzaktan sert şut yoklama yayda falan.

kademe olarak fena değil ama kerem daha diri kalıyordu maç genelinde.

birinden öbürüne geçiş iyi oldu şansımıza açıkçası - o denklemdeki en kötü şey keremi ucuza bırakmış olmamız oldu maalesef.

Hala farkinda olmayan arkadaslar var

3-4-1-2’yi cift pivot forvet ile,arkalarinda 10 numara ile ve kanat beklerde iki hucum kanat oyunculari ile oynayan takim varmi

Böyle cesur bir anlayis ile premier lig de ilk 5’e oynayacak olan bir takimi paramparca ettik saha da

Geri
Üst Alt