Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hala farkinda olmayan arkadaslar var
3-4-1-2’yi cift pivot forvet ile,arkalarinda 10 numara ile ve kanat beklerde iki hucum kanat oyunculari ile oynayan takim varmi
Böyle cesur bir anlayis ile premier lig de ilk 5’e oynayacak olan bir takimi paramparca ettik saha da
1 olmak direk yarı finale kadar önümüzü baya açar.1. sırada veya 8. Sırada bitirmek arasında fark var değil mi?
Su yenilen 2 gol talihsizlik ama bunları da aşacağız.oyunu sogutmayi öğrenecek ve daha dengeli jakobs ve sallaiyi ekleyeceğiz kadroya![]()
impresif
Top girmedikçe bizim kamiller kesin yer demiştim 3-2'ye şaşırmadım orta sahadan vurulan şutta bi bayılıp ayıldım.Hala elim ayağım titriyor başlıkta skoru gördükçe. Bu maçın şu skorla bitmesi mucizeydi. 4. golü bulabilseydik arkası çok rahat gelecekti. Mental olarak sahadan silinmişti rakip
Ben o şutun geldiğin dakika birisine saydırıyordum göremedim bileTop girmedikçe bizim kamiller kesin yer demiştim 3-2'ye şaşırmadım orta sahadan vurulan şutta bi bayılıp ayıldım.