Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.144
- 66.278
- 4.843
Rakip kontra ataklarını böyle izleyeceğiz gibime geliyor benim de :Bu maçta kötü oyunla net bir mağlubiyet alacağız hissi geldi. Yusuf Demir Ziyek falan da oynamalı o yüzden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rakip kontra ataklarını böyle izleyeceğiz gibime geliyor benim de :Bu maçta kötü oyunla net bir mağlubiyet alacağız hissi geldi. Yusuf Demir Ziyek falan da oynamalı o yüzden
Rahat yeneriz
Bu tarz olumsuz postlara karşı tepkimBu maçta kötü oyunla net bir mağlubiyet alacağız hissi geldi. Yusuf Demir Ziyek falan da oynamalı o yüzden
MusleraKaan’in sakatligindan dolayi bence iki ihtimal kaldi
Muslera
Jelert Sanchez Abdulkerim Berkan
Torreira Sara
Baris Mertens Yunus
Osimhen
Veya
Muslera
Sanchez Nelsson Abdulkerim
Baris Torreira Sara Yunus
Mertens
Osimhen Batshuayi
4’lu oynayacak olursak ve baris’i sol veya sag beke cektigimizde hucum da ziyech disinda secenek kalmiyor sallai listede olmadigi icin
Bu yüzden sanki ikinci ihtimal yani 3-4-1-2 olma sansi cok yüksek
3 4 1 2 güzelde tek stoper yedeği metehan. O nedenle bu tarz maçlarda hantal değil koşan topçu iş yapar berkan jelert oynayabilirKaan’in sakatligindan dolayi bence iki ihtimal kaldi
Muslera
Jelert Sanchez Abdulkerim Berkan
Torreira Sara
Baris Mertens Yunus
Osimhen
Veya
Muslera
Sanchez Nelsson Abdulkerim
Baris Torreira Sara Yunus
Mertens
Osimhen Batshuayi
4’lu oynayacak olursak ve baris’i sol veya sag beke cektigimizde hucum da ziyech disinda secenek kalmiyor sallai listede olmadigi icin
Bu yüzden sanki ikinci ihtimal yani 3-4-1-2 olma sansi cok yüksek
Rakip kontra ataklarını böyle izleyeceğiz gibime geliyor benim de :
Bu nasıl soru acil sil şunuRenkdaslar ligi fener alacak.ama biz avrupa sampiyonu olacagiz kabul eder misiniz?
Ben etmem ya 3 sene ust uste sampiyonluk daha cok cezbediyor sankiBu nasıl soru acil sil şunu
Tabii kabul ederiz
Sen ?