⚽ AL 24/25 H:5 | AZ Alkmaar 1-1 Galatasaray | MS | 28 Kasım | TRT 1

Var senin AGS! Lig yetmiyor burada da hakkımızı yiyorlar. Bu arada TRT sana da tabii uygulamana da boydan gireyim. İş bilmez it oğlu itler.
2 dakika geriden maç veriyor herifler yav. Tvye yayın internet üzerinden aktarılıyor bu dallamalar gelen yayını 2 dakika geç veriyor 10 saniye olur anlarsın. 30 saniye de olur. Ulan adam var check ederken tabii denen ucubede osimhen kafa vuruyordu

Nelsonun Galatasaray kariyeri bu maç itibarıyla bitti bu kadar takım oyununu geriye çeken bir oyuncu görmedim ben

Malmö Kiev en kötü 4 alırız 15 de çıkarır dostlar

Oyunda normal sonuçta normal..
Osimen,sanchez ve torreira haricinde diğer tüm oyuncuları abartmaktan vazgeçelim.Tamamen bu adamların bireysel yetenekleriyle gidiyoruz.
Oyun taktiğimiz mertens alsın orta yapsın osimen belki birşeyler yapar.
Sanchez orta sahaların yapması gerekenleri yapmaya çalışıyor.Hatta pasları daha iyi.

Değişiklikler her zamanki gibi hatalı.
Mertensi halı sahada bile bu kadar tutmazlar.
Adamlar bütçeleri doğrultusunda ders verdi.
Bizde şu kadroyu abartmaktan vazgeçmeliyiz.
Ne stoperler üçlü oynamaya uygun nede kanatlar.Hatta nede bast nede mertens.
Kadroda planlama evlere şenlik.

İkinci yarı galibiyeti hakettik ama olmadı. İlk yarı çok kötüydük. Nelssonun Gs kariyeri bugün bitti heralde.

şans bizden yana değildi maç içinde hiçbir zaman oyunu vermedik rakibe
rakibin girdiği pozisyonlar tamamen bizim hatalarımızdan geldi nerdeyse organize atakları yok
ilk yarıda potansiyelimizin altında kalsak da kötü olduğumuzu düşünmüyorum
deplasmanda 1 puan iyi oldu ancak oyuna göre 3 puan almamız sürpriz değildi

Hata ile alakası yok ya, yanlış yerleşiyorsun rakip de pozisyona giriyor, şu 3412 rüyası artık bitsin, o icardi osimhen oynasın diye kurgulanan bir sistemdi, artık gereksiz

Geri
Üst Alt