Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jelert'i oynatıp fiziksel olarak zaaf vereceğime Şuayip'i oynatıp hücum oynarım kafasına girmiş sanırım. Gol attığı için kesmek istemiyor ayrıca. Bu kadroyla 6 tane uzun adamımız oluyor duran toplar için
İlk 8'e girmemiz 2. yarı Fb maçı öncesinin boşalması için olumlu bir gelişme. Ancak son 16'dan sonra ilerlememiz lig için büyük bir tehdit.İlk 11 e bakınca hocamın Avrupaya verdiği önemi görüyoruz. Senin için talihsiz bir durum gibi duruyor. Ne dersin?
Yine bildiMs 2 Oranlar'ı azalır ve Ms 0 ihtimali fazla olur![]()
Normalde 1 derdim ama.bu sene hedefler büyük o yüzden 2
Yaş kaç
Jelert'i oynatıp fiziksel olarak zaaf vereceğime Şuayip'i oynatıp hücum oynarım kafasına girmiş sanırım. Gol attığı için kesmek istemiyor ayrıca. Bu kadroyla 6 tane uzun adamımız oluyor duran toplar için
Şuayip fiziği arttıracak 1 hamle olmayabilir ama Jelert net düşürecek 1 hamle.Bu kadronun çıkacağını sanmıyorum, batsuaiyi beklediğimden çok kötü çıktı, bu herif bjkde falan çok daha presci topu yiyen bir adamdı, şimdi bırak presi yürümeye bile hali yok, fiziği arttıracak bir hamle olmaz bence
Hedefimiz Avrupa olduğu için Şampiyonlar Ligini istiyorum. Bu yüzden bu sene lig çok önemli.Aslan kralin yeri de hedefi de her daim avrupadir, avrupayi bosverin lige odaklanalim diyenler gitsin febetöyu tutsun
Hangi maçı anlatmıştı ki bu AdnanEyvah, bu uğursuzla 3 puan hayal artık
Rfs. Y.boys'lardan birinde de vardı sankiHangi maçı anlatmıştı ki bu Adnan