⚽ AL 24/25 H:5 | AZ Alkmaar 1-1 Galatasaray | MS | 28 Kasım | TRT 1

Evet, ama 2cilik garanti zaten. 2ci de cl eleme oynayacak. Avl final yapan takim bi zahmet elemelerden de cl girsin artik
Yok valla ben eleme falan istemiyorum. Direkt gruplar artık. Bu takım Temmuz-Ağustos'ta asla hazır olmuyor.

5. Yıldız ve 3 sene üst üste de olacakken Lig+CL > UEFA

Muslera
Sanchez Nelsson Abdülkerim
Jelert Torreira Sara Barış
Yunus Mertens
Osimhen

Uefa'yı alan takım St. Gallen'i zar zor eledi hatırlatayım. Ki yeni sistemede İsviçre takımı değil Fransa 4.sü falan gelecek son turda
Sezon basinda da dedim y.boysu eleyemiyorsak clde isimiz yok diye, ki eleyemedik demekki isimiz yoktu. Uelde gayet iyi gidiyoruz. Oldu ki sampiyon olamadik ve cl eleme oynicaz. Fransa 4.sunu eleyemiyorsak clde gene isimiz yok demektir

Sezon basinda da dedim y.boysu eleyemiyorsak clde isimiz yok diye, ki eleyemedik demekki isimiz yoktu. Uelde gayet iyi gidiyoruz. Oldu ki sampiyon olamadik ve cl eleme oynicaz. Fransa 4.sunu eleyemiyorsak clde gene isimiz yok demektir
"Avrupa'da ilerlersek lig zora girer" diyenler de 12 oyunculu bir takımın Avrupa'da işi yok diye öyle söylüyor. Aynı mantık.

"Avrupa'da ilerlersek lig zora girer" diyenler de 12 oyunculu bir takımın Avrupa'da işi yok diye öyle söylüyor. Aynı mantık.
Degil. Yav ligde zaten en kötu 2cisin diyorum. Avrupada ilerleyebiligimiz kadar ilerlemeliyiz

Bu takimin kurulum amacini unuttunuzmu?

Degil. Yav ligde zaten en kötu 2cisin diyorum. Avrupada ilerleyebiligimiz kadar ilerlemeliyiz

Bu takimin kurulum amacini unuttunuzmu?
Ben unutmadım da takımı kuranlar unutmuş gibi. Geniş kadromuz asla olmuyor. Ben de duygusal değil gerçekçi düşünüyorum.

25 senede

99-00
00-01
01-02
12-13
13-14

dışında elle tutulur sezonumuz yok. Sandığınız kadar Avrupa kulübü değiliz.

1732741620452.webp

Valla şu körlerle,topallarla berabere bile kalsak üzüntüden kahrolurum anasını satayım

Ben unutmadım da takımı kuranlar unutmuş gibi. Geniş kadromuz asla olmuyor. Ben de duygusal değil gerçekçi düşünüyorum.

25 senede

99-00
00-01
01-02
12-13
13-14

dışında elle tutulur sezonumuz yok. Sandığınız kadar Avrupa kulübü değiliz.
Valla ben avrupa maclarinda daha cok heycanlaniyor, galibiyetlerde daha cok seviniyorum. Ben avrupayi her turlu lige tercih ediyorum

Daha önce de dedigim gibi ligi avrupaya tercih edenler de vizyonunu sorgulasin

Geri
Üst Alt