- 31 Mayıs 2011
- 8.586
- 6.982
- 1.483
Bu maçı almak demek ilk 8 demek. Tarihimizin en önemli maçı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hollanda deplasmanında galibiyetimiz yok.
Ewt geçen sene kazandık İngiltere'de. İtalya deplasmanı ve Hollanda deplasmanı kaldı büyüklerden. Ben işin zor olduğunu belirtmek için söyledimYanlis hatirlamiyorsam ingiltere deplasmaninda da yoktu gecen sezon kazandik
Yani takimi daha fazla motive edecek güzel bir bilgi
Ewt geçen sene kazandık İngiltere'de. İtalya deplasmanı ve Hollanda deplasmanı kaldı büyüklerden. Ben işin zor olduğunu belirtmek için söyledim
ya o adam çok taraftar kafasında söylem veriyor her zaman ya - bazı gündemlerde kulağa hoş geliyorda divande gelip laf edeyim , 3 4 gün paylaşılsın kafasına giriyorlar.Divan kurulunda bile sözde rakip için "çoluk çocuğa yenilenler" diye bir ifade kullanıldıysa kendi takımın da çıkıp orada bu takımı eze eze yenecek.
Alir miyiz ?Su macida alirsak rakiplerin dengesi iyice bozulacak
4 2 3 1
Acil seçimini yap o halde alkmaar mı eyüp mü sadece bir 3 pt hakkın varkalecileri patates bol bol abanmak lazım kamile. bu maçtan sonra iç sahada eyüp maçı war. o da tıpkı samsun gibi ters maç.
kesin olarak eyüp.Acil seçimini yap o halde alkmaar mı eyüp mü sadece bir 3 pt hakkın var
3-4-1-2 çıkarsak bu maçı da alır basar geçeriz. Hollanda takımlarını deplasmanda yenmek için en az onlar kadar cesur ve açık oynamak lazım. Yok oyunu tutuyum defansif oynayayım falan dersen çakar geçerler. Erken goller bulursak farka bile gideriz ama fb gibi çekingen oynarsak yenerler.
EyüpAcil seçimini yap o halde alkmaar mı eyüp mü sadece bir 3 pt hakkın var