⚽ AL 24/25 H:5 | AZ Alkmaar 1-1 Galatasaray | MS | 28 Kasım | TRT 1

Yanlis hatirlamiyorsam ingiltere deplasmaninda da yoktu gecen sezon kazandik

Yani takimi daha fazla motive edecek güzel bir bilgi
Ewt geçen sene kazandık İngiltere'de. İtalya deplasmanı ve Hollanda deplasmanı kaldı büyüklerden. Ben işin zor olduğunu belirtmek için söyledim

Ewt geçen sene kazandık İngiltere'de. İtalya deplasmanı ve Hollanda deplasmanı kaldı büyüklerden. Ben işin zor olduğunu belirtmek için söyledim

Yo anladim zaten zor mac oldugunu belirtmek istemissin ve sana katiliyorum

Zor gececegi kesin fener macinda bayagi iyi top oynadilar

fbnin yenildiği takımı fb nin abisi olarak gidip yenersek içerde ki sükseyi geyiği düşünemiyorum

Az fenerbahçe maçındaki kadrosuyla çıkarsa son haftalardaki galatasaray rahat kazanır. özellikle az'de geleceğin yıldızlarından van bommelin oğlu var, onun oynamaması lazım. çok iyi yerlere gelecek.

Divan kurulunda bile sözde rakip için "çoluk çocuğa yenilenler" diye bir ifade kullanıldıysa kendi takımın da çıkıp orada bu takımı eze eze yenecek.
ya o adam çok taraftar kafasında söylem veriyor her zaman ya - bazı gündemlerde kulağa hoş geliyorda divande gelip laf edeyim , 3 4 gün paylaşılsın kafasına giriyorlar.

çok saçma buluyorum fanatik gibi laf atmayı divanda.

Su macida alirsak rakiplerin dengesi iyice bozulacak

3-4-1-2 çıkarsak bu maçı da alır basar geçeriz. Hollanda takımlarını deplasmanda yenmek için en az onlar kadar cesur ve açık oynamak lazım. Yok oyunu tutuyum defansif oynayayım falan dersen çakar geçerler. Erken goller bulursak farka bile gideriz ama fb gibi çekingen oynarsak yenerler.

3-4-1-2 çıkarsak bu maçı da alır basar geçeriz. Hollanda takımlarını deplasmanda yenmek için en az onlar kadar cesur ve açık oynamak lazım. Yok oyunu tutuyum defansif oynayayım falan dersen çakar geçerler. Erken goller bulursak farka bile gideriz ama fb gibi çekingen oynarsak yenerler.

Bence genel olarak böyle oynamalıyız.

Ancak bir yedek kulübesi sorunumuz mevcut orta sahasal bakımdan

Şimdi Ziyech Bats ve Nelsson yedekten giriyor sorun yok.

Lakin dk 70’ten sonra maalesef sahaya atabileceğimiz bi Sara Torreira etkisi yapabilen oyuncumuz yok. Mesela Mertens çıkıp Ziyech girdiğinde evet Ziyech o pressi yapmıyor ama 20 dakikada domine ediyor resmen.

Ancak Kerem D ve Berkan girdiğinde maalesef çok güç kaybediyoruz çünkü Sara ve Torreira ile aralarında çok fark var

Geri
Üst Alt