⚽ AL 24/25 H:5 | AZ Alkmaar 1-1 Galatasaray | MS | 28 Kasım | TRT 1

En azından 50 santim çimli bir sahada oynamayacağız. Saçma sapan bir derme çatma stadyum ve deli gibi esen rüzgar olmayacak.
Konsantrede sorun olmaz zaten artık, ilk dönemler geride kaldı. Kazanırız, rakip her ne kadar genç dinamik olsa da, 1-3 alır döneriz.

Muslera
Jelert Sanchez Apo Berkan
Torreira Sara
Baris Mertens Yunus
Osimhen

Kaan oynayabilecek durumda olursa Jelert ve Berkan'dan biri yedek.

Bol bol Galatasaray. İşte bu.

Yine üçlü devam edebiliriz sanırım

Victor Davinson Abdülkerim
Barış Gabri Lucas Yunus
Dries
Osi Michy

Yunus ve Barış cidden yoruldular. Ocağa kadar idare edip arkalarına birer alternatif bulmak şart. Yunus dün sahada yoktu adeta. Lig, avrupa, milli takım derken kaybedicez.
Hocam dünkü maç bence sırf bodrum stadından dolayı öyleydi yunus alkmar ve eyüp maçında şov yapar, barıştan artık bir umudum yok zaten omuz vurup adam yıksın yeter, en son birebirde birini gectigini 1 yıl önce gördüm sanırım hangi maç olduğunu bile unuttum

Skyboxu olan tanıdığım var onun yanında izleyeceğim
ben de niyetlendim ama bizim maçın fiyatına bakın
1732434618631.webp

AZ bize çok ters gelecek bir oyun fikrine sahip bunu aşmamızın yolu benzer oyuncular ile oynamak ve esktra 2-3 usta ayağımız ile maçı almayı denemek olacaktır.

Jelert ve Berkan Kutlu kesin olarak ilk 11 olmalı diye düşünüyorum ve artık Yusuf Demir'in ciddi süreler bulması gerekiyor.

Davi-Nelsson-Apo
Jeler-Sara-Toreira-Berkan
Yunus/Yusuf Demir
BAY-Osimhen

hislerim 4-1 skorla müthiş bir galibiyet alacağımızı işaret ediyor

Bizim site çok boktan yav.

Iletişim kısmından mesaj yazmaya çalışıyorum 1 aydır Alkmaar ve Ajax maçlarına nasıl bilet bulabilirim diye. Tam mesajı yolluyorsun hata veriyor her seferinde.

Bunları yenersek 18 Lik veletleri yendiler derler mi. Gerçi sakatlari duzelmistir

Geri
Üst Alt