- 26 Kasım 2012
- 185.494
- 257.960
- 5.998
TD: Giovanni Van Bronckhorst
Hangi açıdan heis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TD: Giovanni Van Bronckhorst
Hocamiz her milli arada bunlari hazir tutmak yerine ugrasamam deyip bi hafta tatil veriyor. Bari yardimci antrenor falan ilen calissinlar ama o da olmuyor galiba.Kadro nasıl kısıtlı yav. Berkan, Jelert, Batşuayi, Nelsson, Ziyech, Yusuf gibi adamlar var kenarda. Rotasyona bile sokamayacaksak niye maaş veriyoruz bunlara? Verim almak hocanın işi oyuncuyu hazır tutacak bir şekilde. 13-14 kişiyle sezon biter mi
Son iki millî arada amatör takımlarla antrenman maçı bile almaya tenezzül etmedik.Hocamiz her milli arada bunlari hazir tutmak yerine ugrasamam deyip bi hafta tatil veriyor. Bari yardimci antrenor falan ilen calissinlar ama o da olmuyor galiba.
Ilk onbirin yarisi millilere gitti diye kalani niye hic calistirilmadi onu anlamiyorum. Iki gun izin anlarim da kalani bir hafta yatti. Kazandikca sorun yok deyip susacaz ama tedbiri niye elden biraktigimizi anlamis degilim.Son iki millî arada amatör takımlarla antrenman maçı bile almaya tenezzül etmedik.
Avrupa'da az hücumcu, çok defansif adamla oynamayı çok seviyor Gio. Okan Buruk da tam zıttı. Elinden gelse orta sahaya da forvet koyacak. Gio kadrosu gibi geldi gözüme.Hangi açıdan heis
12 yıllık forum dönemimde 1 kere ban yedim, o da bir maçta Muslera'nın yine Neure gibi pas vermeye çalışıp gol yediğimiz maç anında oldu.
Zaten 'looks' olarak 2004'te takili kalmis site malesef. Gerçekten rezalet.Bizim site çok boktan yav.
Iletişim kısmından mesaj yazmaya çalışıyorum 1 aydır Alkmaar ve Ajax maçlarına nasıl bilet bulabilirim diye. Tam mesajı yolluyorsun hata veriyor her seferinde.
Burada Ajax maclarina giden birisi var o bakacakti. Ama zor bulunur gibime geliyor.Bileti nasıl bulacaksın Ajax maçı için
Bence bek oynamak istemediğini çok fazla belli etmeye başladı. Hatta sahada takıma zarar verecek hale geldi artık, gidip hocayla konuşup şu meseleyi çözmeleri gerekirBarışı kanat olarak kullanmalıyız artık,çocuğu bek oynatarak skor yanını köreltiyoruz
^bencede oynamali sevgili ugur.^Jelert oynamalı. Bakalım durumuna. Yakacaksa Avrupa'da yaksın bizi
Kesinlikle katılıyorum. Rfs maçında adamı önünde bırakıyor ve gol oluyor. Tabela yapmak istiyor. Anlıyorum ama birkaç maçı bu sezon canlı izledim öyle tercih hatası yapıyor ki üzülüyorum adına. Bi de bu sene kafasını yere çok gömüyor. Bi kaldırsa baksa müsait arkadaşını görecek. Az maçına gelecek olursak çıkıp oyunumuzu oynayalım. Kilit isimler torrik ve sara olacak. Az alkmaar geniş boşluk bırakan bir takım Sara zehiri satarsa Osi bitirir işi. Jelert oynasın bu maçBence bek oynamak istemediğini çok fazla belli etmeye başladı. Hatta sahada takıma zarar verecek hale geldi artık, gidip hocayla konuşup şu meseleyi çözmeleri gerekir
Bodrum maçında da savunmaya dönmüyordu. Geçen sezon bekte iyiydi ama bu sezon gönülsüz olduğunu çok belli ediyor, bekte zorlamanın manası yokKesinlikle katılıyorum. Rfs maçında adamı önünde bırakıyor ve gol oluyor. Tabela yapmak istiyor. Anlıyorum ama birkaç maçı bu sezon canlı izledim öyle tercih hatası yapıyor ki üzülüyorum adına. Bi de bu sene kafasını yere çok gömüyor. Bi kaldırsa baksa müsait arkadaşını görecek. Az maçına gelecek olursak çıkıp oyunumuzu oynayalım. Kilit isimler torrik ve sara olacak. Az alkmaar geniş boşluk bırakan bir takım Sara zehiri satarsa Osi bitirir işi. Jelert oynasın bu maç
?izleyemayacağam
izleyemayacağam