Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.217
- 66.324
- 4.843
Sallai avrupada yokOsimhen in yanına barış geçsin batsuayi yerine sallai
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sallai avrupada yokOsimhen in yanına barış geçsin batsuayi yerine sallai
Bence değişecek nelsson maçın son 10 dakikası ilerideydi sara gerideydi. Her atakta nelssonu ileri attı. Yavaş olduğunu anladı sonunda.Bu gol kötü oldu bence hoca şimdi sistemi değiştirmeyecek hersey iyi gidiyor zannedecek
Denize düştüysen yılana sarilican mecburGeçen maçtan sonra Ziyech gevşeğini görmek istemiyorum.

Üstat evimizde oynadığımız oyunları ölçü almıyorum ben valla orada taraftar ve arena oynatıyor bu oyuncuları. Bence hem formasyon yanlış hem de adamlar iyi atletikler becerileri yok ama çok fizikliler barış bile kayboldu aralarındaAlkmaar acaip kotu oynuyor adam akilli takim olsa 3-0 olmustu yarim saatte
Bizim topcular mac secsinler bakalim nereye kadar sececekler gorecegiz
Totenham macinda kanat bekleri barisla yunus ucuyordu sara dokturuyordu Osimhen kaleciyi dovuyordu noldu ayni oyunculara
Hoca hazirlayamiyor bu tip maclara ne zaman dusuk profil takim hep kotu futbol rigasi yenemedi su takim yaziklar olsun
Bats ilk 11 çıkınca sonradan oyuna atma şansını da yok ediyorsunBats acil cikmali acil